Δημ. Χωματάς: «Θέλουμε την πρόκριση – Τιμητική η συμμετοχή μας στο κύπελλο Ελλάδος»

Για την κλήρωση του Ερμή Ζωνιανών στην 1η φάση του κυπέλλου Ελλάδος μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Δημήτρης Χωματάς.

Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας του Ρεθύμνου δεν έκρυψε την χαρά του για την συμμετοχή του Ερμή Ζωνιανών στο κύπελλο Ελλάδος αλλά και για το γεγονός πως το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της ομάδας του.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον αντίπαλο τονίζοντας πως έχουν χρόνο να τον μελετήσουν και να χτυπήσουν στις αδυναμίες του. Τέλος τόνισε ότι αν η ομάδα του έχει την απαραίτητη συγκέντρωση και αγωνιστική ετοιμότητα θα χτυπήσει την πρόκριση.

ADVERTISING

Κύπελλο Ελλάδος: Με Αετό Λουτρών ο Αλμυρός, κρητικό ντέρμπι στον Άγιο Νικόλαο

Συγκεκριμένα ανέφερε:  «Είμαστε χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος. Ακόμα πιο σπουδαίο το γεγονός  πως θα γίνει το παιχνίδι στην έδρα μας και ελπίζω όλοι να το χαρούμε και να ζήσουμε την εμπειρία.

ADVERTISING

Έχουμε το περιθώριο να μάθουμε κάποια πράγματα για τον αντίπαλο μας τις επόμενες μέρες και να προετοιμάσουμε την ομάδα για το παιχνίδι. Η συμμετοχή μας σε τέτοια παιχνίδια είναι αρκετά τιμητική μιας και μιλάμε για έναν ιστορικό θεσμό όπως είναι αυτός του κυπέλλου Ελλάδος.

Εμείς από την μεριά μας θα κοιτάξουμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια να πάρουμε όσο το δυνατόν θετικά πράγματα, εμπειρίες. Αν έχουμε την απαραίτητη συγκέντρωση και αγωνιστική ετοιμότητα φυσικά θέλουμε και την πρόκριση στην επόμενη φάση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ