Γ. Βρέντζος για Μ. Σεβαστάκη: «Θα μιλάμε για ένα πραγματικό ευεργέτη του Εργοτέλη»

Στάζει… μέλι για τον άνθρωπο που «τρέχει» αυτό το διάστημα όλα τα «καυτά» θέματα των «κιτρινόμαυρων».

Ο Γιώργος Βρέντζος με ανάρτηση του στα social media μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μανώλη Σεβαστάκη και, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, εφόσον ολοκληρωθεί με επιτυχία το deal με τους Ιταλούς, τότε θα μιλάμε για ένα πραγματικό ευεργέτη του ηρακλειώτικου συλλόγου. Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Με πολύ μεγάλη χαρά, όπως κι όλοι οι Εργοτελίτες, πληροφορήθηκα – και μάλιστα από τον ίδιο τον Μανώλη ο οποίος τοποθετήθηκε δημόσια κι αυτό είναι πολύ σημαντικό – για τις θετικές εξελίξεις και ευοίωνες προοπτικές στην ΠΑΕ. Ελπίζω, όπως όλοι μας, τα πράγματα να εξελιχθούν καλά κι ο Εργοτέλης μας να βγει από το αδιέξοδο και να μπει σε μια νέα και καλύτερη τροχιά.

ADVERTISING

Το έχω δηλώσει επανειλλημένα (κι ας μην αρέσει σε κάποιους): ο μόνος άνθρωπος που ακόμα προσπαθεί  – επί της ουσίας – να βρει λύση για την ΠΑΕ είναι ο Μανώλης Σεβαστάκης. Κι αν βρεθεί λύση θα οφείλεται – αποκλειστικά και μόνο – σ’ αυτόν.

Ανεξάρτητα από την τελική έκβαση, ο Μανώλης, με την ευρύτερη στάση του τα τελευταία 5+ χρόνια (και επί προεδρίας μου), απέδειξε ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους παράγοντες στη σύγχρονη ιστορία του Εργοτέλη. Αν μάλιστα ολοκληρωθεί επιτυχώς η μεταβίβαση της ΠΑΕ θα μιλάμε για έναν πραγματικό ΕΥΕΡΓΕΤΗ του Εργοτέλη.

Μπράβο και σ’ αυτούς που έχουν βοηθήσει και στηρίξει τον Μανώλη. Δε χρειάζεται να τους κατονομάσω, το έκανε ο ίδιος για κάποιους απ’ αυτούς (και φαντάζομαι ότι όταν – πρώτα ο Θεός – τελειώσουν όλα καλά θα πει περισσότερα και πιο ενδιαφέροντα).

ADVERTISING

Όσον αφορά τους υποψήφιους αγοραστές, δεν τους γνωρίζω οπότε δε μπορώ να εκφέρω άποψη. Διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις δεδομένου ότι δεν ξέρω τα κίνητρα που τους οδήγησαν να αγοράσουν μια μη “ελκυστική” ΠΑΕ στο εξωτερικό με χρέη σχεδόν 1 εκατομμύριο (απ’ ότι κατάλαβα ο Αιγύπτιος δε θα πληρώσει – όπως είχα προβλέψει και φώναζα εδώ και καιρό – ούτε ένα ευρώ). Προς το παρόν μου αρκεί η διαβεβαίωση του Μανώλη ότι πρόκειται για σοβαρούς κι έντιμους ανθρώπους. Όπως επίσης μου αρκεί ότι πιθανότατα θα ξεμπερδέψουμε επιτέλους από τον Σάμυ (ο οποίος πρέπει ν’ ανάψει μια ή μάλλον πολλές λαμπάδες στο μπόι του Μανώλη και των υποψήφιων αγοραστών) και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας αντί να καταλήξουμε στο τοπικό (γιατί προς τα εκεί βαδίζαμε με μαθηματική ακρίβεια).

Ας ελπίσουμε, ή μάλλον ας προσευχηθούμε μέρες που είναι, όλοι οι Εργοτελίτες να πάνε όλα καλά!

Μανώλη, ό,τι κι αν γίνει τελικά, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!».

ADVERTISING

Βρέθηκε λύση στον Εργοτέλη: Ενδιαφέρον από Ιταλούς επενδυτές!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Click to Hide Advanced Floating Content