Προβλήματα με «Κατσίκο» και Γκέτσι

Δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι με τον ΓΙούχτα το ερχόμενο Σάββατο (13/0) ο Αουρέλ Γκέτσι και ο Νίκος Κατσικοκέρης, καθώς αμφότεροι, αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν θα είναι διαθέσιμοι προς επιλογή.

Ο Αλμυρός, μετά το χθεσινό φιλικό -οικογενειακό- δίτερμα με τους Νέους Αλμυρού, επέστρεψε σήμερα στο γήπεδο, για να προπονηθεί, με τους ποδοσφαιριστές να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και αερόβιο.

Για αύριο, έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη να συνεχίζει τη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

ADVERTISING

Ο Αουρέλ Γκέτσι έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 10 ημέρες, ενώ ο Νίκος Κατσικοκέρης, που έχει ενοχλήσεις, θα προπονηθεί ξανά την Τρίτη (16/08) εκτός απροόπτου.

Στα… μεταγραφικά, οι άνθρωποι του Αλμυρού «περιμένουν» τον Ενγκουέμ, με τον οποίο υπάρχουν συνεχείς επαφές, τόσο με τον ίδιο όσο και με τον εκπρόσωπό του, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία άφιξής του στην Ελλάδα.

Στην ομάδα του Γαζίου, υπάρχει συγκροτημένη αισιοδοξία πως θα μπορέσουν να διατηρήσουν στις τάξεις τους τον έμπειρο και ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ