Πρώτο «ξεμούδιασμα» με νίκη για τον Ρούβα

Το πρώτο φιλικό τους παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας έδωσαν Κεραυνός και Ρούβας στο Ατσαλένιο, με την ομάδα της Γέργερης να επικρατεί με 1-5.

Οι δύο ομάδες ξέφυγαν από τη ρουτίνα των προπονήσεων, με τους δύο προπονητές να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα από το παιχνίδι.

Το σκορ για τον Ρούβα άνοιξε ο Πρίφτης, ενώ το 0-2 έγραψε ο Ντέτσικας. Ο Κεραυνός μείωσε με τον Κεραλάκη, με τον Ρούβα να βρίσκει άλλα τρία τέρματα. Αρχικά το 1-3 έκανε ο Χριστοφοράκης, ενώ το 1-4 σημείωσε ο Μύρων Ζερβός. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ρόσσου, με το παιχνίδι να είναι διάρκειας 70 λεπτών.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κεραυνός: Αντωνιδάκης, Ραπανάκης, Κούτζης, Ανεζίνης, Χρονάκης, Ανδρεανίδης, Χριστοδουλάκης, Χατζηνικολάκης, Παπαδάκης, Κιτσίκου, Κεραλάκης

Έπαιξαν και οι: Χαρκουτσάκης, Δεληγιαννάκης, Ανδρουλάκης, Μαυροζαχαράκης, Μαυρογιαννάκης, Τσαγκαράκης, Καλλέργης,

ADVERTISING

Ρούβας: Ζερβός Μ., Ξημεράκης, Χαλκιαδάκης, Καλεμάκης, Κουτεντάκης, Ζερβός Μυρ., Πρίφτης, Απλαδάς, Χριστοφοράκης, Περογαμβράκης, Ντέτσικας

Έπαιξαν και οι: Παπαδάκης, Περιβολάρης, Τσατσάκης, Φουκάκης, Παπαγιαννάκης, Σαμόλης, Σεΐχ, Ρόσσου, Μαστραχάς,

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Click to Hide Advanced Floating Content