Επισκοπή: Έτοιμος να γίνει μέλος της εθνικής Mini Socca ο Στ. Τζωρτζινάκης

Κοντά στην είσοδο της τελικής δωδεκάδας της Εθνικής Mini Socca βρίσκεται ο Στέλιος Τζωρτζινάκης για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Ο Τζωρτζινάκης που είχε αναδειχθεί MVP που πρόσφατου UniLeague, ενώ είναι και μόνιμα πρώτος σκόρερ της Επισκοπής Κ20, έχει λάβει την πρόσκληση να συμμετάσχει στην ομάδα της εθνικής mini socca της οποίας ηγείται ως προπονητής ο Γιώργος Μπαστάκης.

Ο 19χρονος Τζωρτζινάκης έχει περάσει τα πρώτα στάδια επιλογής (από τους πρώτους 60 και τώρα στους 18) και πλέον μένει το τελικό όπου ο Ηρακλειώτης τεχνικός θα πρέπει να επιλέξει 12 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  «Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα mini SOCCA της Βουδαπέστης είναι κοντά (10-18 Σεπτεμβρίου) και ο φορ της Κ20 (ήδη κάνει προετοιμασία με την ΠΑΕ) Στέλιος Τζωρτζινάκης “φλερτάρει” να μπει στην τελική 12αδα που θα ταξιδέψει στην κεντρική Ευρώπη γι’ αυτό το σπουδαίο τουρνουά.

Ο Τζωρτζινάκης που είχε αναδειχθεί MVP που πρόσφατου UniLeague, ενώ είναι και μόνιμα πρώτος σκόρερ της Επισκοπής Κ20, έχει λάβει την διόλου τιμητική πρόσκληση να συμμετάσχει στην ομάδα της εθνικής mini socca της οποίας ηγείται ως προπονητής ο Γιώργος Μπαστάκης.

Ο 19χρονος Τζωρτζινάκης έχει περάσει τα πρώτα στάδια επιλογής (από τους πρώτους 60 και τώρα στους 18) και πλέον μένει το τελικό όπου ο Ρεθεμνιώτης τεχνικός θα πρέπει να επιλέξει 12 ποδοσφαιριστές.

Καλή επιτυχία στον Στέλιο μας!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...