ΟΦΑΜ: Κράτησε τον αρχηγό Αεράκη και άλλους δέκα!

Στον ΟΦΑΜ οργανώνονται για τη νέα αγωνιστική σεζόν μετά την λύση που βρέθηκε στο διοικητικό κομμάτι.

Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας μετά τις πρώτες της μεταγραφές, προχωράει και στην παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας από την περυσινή σεζόν, ανακοινώνοντας έντεκα ανανεώσεις.

Πιο συγκεκριμένα με τη φανέλα του ΟΦΑΜ θα αγωνίζονται για έναν ακόμα χρόνο οι Ανδρέας Αεράκης, Αργύρης Γιαννόπουλος, Ευθύμης Μουλακάκης, Κουντουράκης Γιώργος, Κωνσταντίνος Καπίρης, Αντώνης Μαργαριτσανάκης, Γιάννης Νικηφόρος, Ορφανός Μιχάλης, Πανταζής Παναγιώτης, Μάνος Βαμβουκας, και Βιδάκης Μιχάλης, αφού μετά τις επαφές με τους ιθύνοντες της ομάδας έδωσαν τα… χέρια, ώστε να προσφέρουν στην ομάδα.

ADVERTISING

Ο αρχηγός της ομάδας Ανδρέας Αεράκης, παρότι είχε προτάσεις από ομάδες παραπάνω κατηγορίας επέλεξε να παραμείνει στο σωματείο και να το βοηθήσει στο «restart» που γίνεται.

Παράλληλα οι υπόλοιποι θέλουν να αποδείξουν ότι η σεζόν που πέρασε ήταν μια κακή παρένθεση και θα κάνουν τα πάντα ώστε να πετύχουν τους στόχους και να δικαιώσουν τους ανθρώπους που τους εμπιστεύονται, σε ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα, ένα ξεκίνημα που δείχνει καλύτερο απο ποτέ…

Οι ανανεώσεις γίνονται στοχευμένα και προσεκτικά για να μην υπάρξουν τα λάθη της περυσινής σεζόν.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.