Και επίσημα στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Β. Κοζορώνης

Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του ηρακλειώτη αμυντικού μέσου.

Ο Βαλάντης Κοζορώνης… επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Αναγέννησης Καρδίτσας, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας. Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη. Ο Χρυσοβαλάντης γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 3 Αυγούστου του 1992 και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Εργοτέλη, όπου και αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το 2018 μετακόμισε στη Σκωτία για να φορέσει τη φανέλα της Χάμιλτον. Στην Ελλάδα επέστρεψε για λογαριασμό του Εργοτέλη, ενώ τον Ιανουάριο του 2019 μεταγράφηκε στο Πρωτάθλημα Ρουμανίας και την Πετρολούλ. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Λεβαδειακός, ενώ μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στη Λιθουανία με την Πανεβεζίς.

Χρυσοβαλάντη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Τέλος η Λιθουανία για τον Β. Κοζορώνη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστου: «Δώσαμε τα χέρια, αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία»

Τη δική του θέση σχετικά με το «ναυάγιο» της...

Επιβεβαιώνει η Χερσόνησος: Προφορική συμφωνία με Δημήτρη Σωτηρίου!

Τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή των τελευταίων ετών στα τοπικά...

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Σωτηρίου η Χερσόνησος!

Μεταγραφική «βόμβα» στα σκαριά φαίνεται να έχει η Χερσόνησος,...