Ρ. Ντε Βίβο: «Να δημιουργήσουμε μία ενθουσιώδη ομάδα»

Τι δηλώνει ο άμεσος συνεργάτης του Ντάριλ Γουΐλαρντ στον πάγκο της Επισκοπής.

Ο Ιταλός τεχνικός, Ρικάρντο Ντε Βίβο, μίλησε στην ιστοσελίδα των Ρεθυμνιωτών, ανέλυσε την προσπάθεια που γίνεται μέχρι τώρα και υποστήριξε πως στόχος είναι η δημιουργίας μίας ενθουσιώδης ομάδας. Αναλυτικά στην τοποθέτηση του ανέφερε:

«Έχουμε ξεκινήσει και καταγράφουμε μια δουλειά εδώ και τρεις μήνες όπου δουλεύουμε πίσω από τις κουρτίνες οργανώνοντας τη δουλειά μας και ψάχνοντας παίκτες γι’ αυτή την περίοδο. Καταφέραμε και φέραμε ποδοσφαιριστές από σεβαστές χώρες που έχουν παραστάσεις από εθνικές ομάδες και από σημαντικά εθνικά πρωταθλήματα με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές που εμείς ζητούσαμε.

ADVERTISING

Έχουμε και παίκτες που θα τελούν υπό δοκιμή αλλά και νέους παίκτες που κέρδισαν την ευκαιρία. Στόχος μας είναι αυτοί να μπουν στην εφαρμογή του πλαισίου που εμείς θέλουμε. Αυτό που θέλαμε από την πρώτη μέρα είναι να τους υποβάλλουμε σε κάποια τεστ και βήμα-βήμα να δημιουργήσουμε μια ενθουσιώδη ομάδα.

Μέσα σε αυτόν τον πρώτο μήνα θέλουμε να χτίσουμε παίκτες έναν προς έναν, με δυνατή φυσική κατάσταση, με ισχυρό αθλητικό κίνητρο δίνοντας μια συγκεκριμένη ταυτότητα μέσα από μία δυνατή προετοιμασία. Θέλουμε επίσης να δώσουμε πολλά φιλικά παιχνίδια τα οποία έχουμε προετοιμάσει από τώρα. Εμείς σαν προπονητικό σταφ πιστέψαμε σ’ αυτό το προϊόν που προσφέρει η Επισκοπή. Μιλήσαμε με τη διοίκηση του, με τον γενικό διευθυντή, τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους όπου επιθυμία όλων είναι στο συγκεκριμένο κλαμπ να έχει -έπειτα από καιρό- ο οποιοσδήποτε μια σφαιρική δυνατότητα να συνειδητοποιήσει τη δουλειά που γίνεται».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.