Η υπερηφάνεια του Γ. Τουτζάρη για τον Λευτ. Κορνάρο!

Ο Λευτέρης Κορνάρος είναι από τη Πέμπτη (4/8) ο νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Εργοτέλη!

Νέος τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Εργοτέλη ο Λευτ. Κορνάρος!

ADVERTISING

Ο πρώην γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζάρης, με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε την υπερηφάνεια του για τον Λευτέρη Κορνάρο, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον χαρακτήρα του, όσο και για τον επαγγελματισμό του.

Το μήνυμα του: «Η παρουσία σου μέσα στο σύλλογο του Εργοτέλη μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε όλα αυτά τα χρόνια που συνυπήρξαμε, καθώς από την πρώτη στιγμή που μου μίλησαν Σουτζής και Σεβαστάκης για σένα και καταφέραμε να σε φέρουμε κοντά μας, καταλάβαμε πόσο πολύ ταιριάζει ο χαρακτήρας σου και η ποιότητα σου σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας με τη φιλοσοφία της εκπαίδευσης των αθλητών του Μαρτινέγκο.

Σου εύχομαι να συνεχίσεις την παράδοση που έχει δημιουργηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια, να βαδίζεις στα χνάρια ανθρώπων που βοήθησαν να δημιουργηθεί ο μύθος των ακαδημιών του Εργοτέλη και να βάλεις κι εσύ ένα λιθαράκι ώστε ο μύθος αυτός να συνεχίσει και να γιγαντωθεί.

ADVERTISING

Καλή επιτυχία Λευτέρη Κορνάρο, περήφανος για όλα όσα έχεις δώσει και θα συνεχίσεις να δίνεις στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στη διοίκηση του ερασιτέχνη Εργοτέλη για την επιλογή της».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.