Η υπερηφάνεια της Ομόνοιας για τον πατήρ Αλέξανδρο! (vid)

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο, με το ενεργό μέλος της Ομόνοιας πατήρ Αλέξαναδρο, να χορεύει με τη νύφη, κλέβοντας την παράσταση με τις ικανότητές του στους παραδοσιακούς κρητικούς χορούς.

Η Ομόνοια, με ανακοίνωση της, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον πάτερ Αλέξανδρο, εκθειάζοντας τον χαρακτήρα του και τη προσφορά του.

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας αναφέρει:

ADVERTISING

«Το Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑ Καλλιθέας αισθάνεται υπερηφάνια πού ο Πατήρ Αλέξανδρος Παναγιωτάκης είναι διαχρονικά ενεργό μέλος αυτής της ομάδας. Το κοινωνικό του έργο δεν περιορίζεται στην ενεργή βοήθεια προς τους αθλούμενους μας.

Γνωρίζουμε με βιωματικό τρόπο την τεράστια βοήθεια του σε κάθε συνάνθρωπο μας που την έχει ανάγκη. Γνωρίζουμε την φιλανθρωπία του, το έργο του, την αμεσότητα δράσης όπου είναι αναγκαίο.

Με αφορμή την προβολή του βίντεο με την τεράστια προβολή και αποδοχή του, θελησαμε να πούμε ότι μια του πτυχή είναι η αγάπη του να χαίρεται και να χορεύει με το ποίμνιο του. Το έργο του όμως ατελείωτο. Πραγματικά τον ευχαριστούμε!»

ADVERTISING

Δείτε παρακάτω το βίντεο που έριξε το διαδίκτυο!

@fotinigewrgioudakiόταν ο πάτερ του χωριού είναι μερακλής!!!😄🥰

♬ πρωτότυπος ήχος – fotini gew🌹

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.