Το μεγάλο ευχαριστώ του ΠΑΣΑ Ηροδότου για την επιτυχημένη χοροεσπερίδα!

Με τα Στρατάκια και το συγκρότημά τους, ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος πραγματοποίησε μια φανταστική βραδιά τιμής ,διασκέδασης και χαράς. Παραβρέθηκαν όλοι οι άνθρωποι του Ηροδότου και πολλοί ήταν αυτοί που ήρθαν να τιμήσουν την ομάδα.

Τόσο ο Πρόεδρος όσο και το ΔΣ του Ερασιτέχνη Ηροδότου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους αλλά και τις ευχαριστίες τους απέναντι στον κόσμο που στήριξε τη προσπάθειά τους.

Ο Πρόεδρος Μανώλης Λημναίος μετά την σπουδαία βραδιά παραχώρησε στην παρακάτω δήλωση: “Ο πρόεδρος, ο γενικός διευθυντής και το Δ.Σ του Ερασιτέχνη Ηροδότου θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδία μας όλο τον κόσμο για το δυναμικό παρόν που έδωσαν στην χθεσινή εκδήλωση της ομάδας μας.  Ένα παρόν αντάξιο της δυναμικής και της ιστορίας ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ !

ADVERTISING

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Συριγωνάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Ξυλούρη που μας τίμησαν με την παρουσία τους . Ευχαριστούμε τον Δήμο Ηρακλείου, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ.Σισαμάκη. Τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης 3.7.5 κ.Γιαουρτά Δημ. για την παρουσία και προσφορά του στην ομάδα μας. Τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συν-εργασία κ. Κουκιαδάκη Ευρ. οποίος έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα μας και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γιαυτό. Τον κ.Μπλεδάκη Αντώνη ,δημοτικό σύμβουλο της παράταξης 3.7.5 Τον διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου κ.Τερζάκη Κων. για την παρουσία του .

Τον συντονιστή παραγωγικών τομέων Κρήτης της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωσταντινο Κεφαλογιαννη για την παρουσία του. Τον κ.Μωραΐτη Μιχ. μέλος της ΕΠΣΗ Ηρακλείου και επί σειρά ετών σύμβουλο της ομάδας μας όπου έχει προσφέρει τα μέγιστα. Τον πρόεδρο του Α.Ο ΠΟΡΟΥ κ.Ασαργιωτάκη Ιωαν. για την παρουσία και προσφορά του στην ομάδα μας. Την κ.Ασπετάκη Ελένη πρόεδρο του πολιτιστικού Συλλόγου Αρτεμησιας καθώς και το ΔΣ για την παρουσία και προσφορά της στην ομάδα μας.

Τον πρόεδρο και το Δ.Σ του Συνδέσμου Φίλων Ηροδότου εις Μνήμης Αντώνη Καριωτάκη ,κ. Καριωτάκη Λ. για την παρουσία και προσφορά τους στην ομάδα μας. Όλο τον κόσμο που βρέθηκε απόψε στις εγκαταστάσεις του Ηροδότου και γιόρτασε μαζί μας την λήξη της αθλητικής χρονιάς και την έναρξη της νέας!

ADVERTISING

Τέλος όλους τους χορηγούς τους οποίους ευχαριστούμε έναν έναν προσωπικά”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.