Άρχισε η δουλειά στη Μινωική, ξεκινάει το… λίφτινγκ στο γήπεδο

Στην αφετηρία η «Μπάρτσα».

Άρχισε και επίσημα η νέα σεζόν σήμερα για τη Μινωική, με την πραγματοποίηση της πρώτης προπόνησης της χρονιάς. Το ζητούμενο για το σύνολο του Μπάμπη Ντάγκινη είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

Από την «πρώτη» απουσίασαν δικαιλογημένα οι Χατζηδημητριου, Κλίνης, Πατσάκης, Σταυρουλάκης, Ρουμελιώτης και Χατζηδάκης. Το «παρών» έδωσαν οι Αμπατζής, Στεφανάκης, Δ. Ανδρεαδάκης, Κ. Ανδρεαδάκης, Καστελιανάκης, Τρουλλινός, Γ. Κουρουγκιαβούρης, Μ. Κουρουγκιαβούρης, Φραγκούλης, Ψαράς, Σαραφαλντίν, Καραντινάκης, Μαγάκης, Ρεμιγιάκης, Καράνταγλης, Καμαράτος, Δεδούσης.

ADVERTISING

Από’ κει και πέρα, πολύ σύντομα το γήπεδο της Μινωικής θα γίνει ένα… στολίδι. Την Τρίτη (02/08) κλιμάκιο της Περιφέρειας Κρήτης θα μεταβεί εκεί, ώστε να επιδιορθωθεί ο φωτισμός, κάτι που θα βοηθήσει φυσικά και στη διεξαγωγή βραδινών προπονήσεων.

Το σχετικό χρονοδιάγραμμα αναφέρει ότι σε 18 μήνες η έδρα του ιστορικού σωματείου θα έχει αλλάξει εντελώς. Αυτό αποκάλυψε στους παίκτες ο γενικός αρχηγός του συλλόγου, Νίκος Διλβόης, στην ομιλία του, πριν αρχίσει η σημερινή προπόνηση.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.