Βαγ. Κεφαλούκος: «Οι λόγοι που αποχώρησα από τα Δειλινά – Χαραγμένα πάντα στα βάθη της καρδιάς μου»

Τέλος εποχής για τον Βαγγέλη Κεφαλούκο από τα Δειλινά, με τον απερχόμενο πρόεδρο να αποχαιρετά το σωματείο μετά από 11 όμορφα χρόνια.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας των Δειλινών σε συνέντευξη του στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, ανέφερε τους λόγους της αποχώρησης του από τους «πρασίνους», κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων του, αυτά τα 11 χρόνια, μεταμορφώνοντας τα Δειλινά σε μια υγιέστατη ομάδα.

Αρχικά ο κ. Κεφαλούκος ανέφερε τους λόγους της αποχώρησης του από το σωματείο των Δειλινών και τη παράδοση των καθηκόντων του στον Γιάννη Ρομπογιαννάκη.

ADVERTISING

«Οι λόγοι που αποχώρησα από την ομάδα ήταν καθαρά προσωπικοί και επαγγελματικοί. Ήταν πολλά τα χρόνια και έφτασε για μένα το πλήρωμα του χρόνου. Υπήρξαν κάποιοι άνθρωποι που με είχαν προσεγγίσει όταν ήμουν ολομόναχος και τους εκτιμώ. Ο νέος πρόεδρος των Δειλινών Γιάννης Ρομπογιαννάκης, πριν από λίγες ημέρες με πήρε τηλέφωνο και έτσι παραχώρησε τη θέση μου σε έναν άνθρωπο νεότερο, γεμάτο όρεξη για να κάνει πράγματα».

Πριν από 11 χρόνια ανέλαβε μια ομάδα που είχε πάρα πολλά προβλήματα και με πολύ αγώνα κατάφερε και τη μετέτρεψε σε ένα υγιέστατο σωματείο.

«Ανέλαβα την ομάδα με αρκετά χρέη και προβλήματα και κατάφερα μέσα από σκληρή δουλειά μέσα από αυτά τα χρόνια, να μετατρέψω το σωματείο σε ένα υγιέστατο, νοικοκυρεμένο σε όλα τα επίπεδα. Μάλιστα παραδίδω και ταμείο με χρήματα».

ADVERTISING

Μέσα από σημαντικές δράσεις και κινήσεις κατάφερε να δημιουργήσει εγκαταστάσεις για τις ακαδημίες, με την εξέλιξη τους να συνεχίζεται χρόνο με το χρόνο, ενώ σε συνεργασία με τη περιφέρεια η ομάδα απέκτησε και έδρα.

«Για πρώτη φορά σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Κρήτης η ομάδα θα αγωνίζεται στην έδρα της Μινωικής. Η ακαδημία βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και αναβαθμίζεται συνέχεια, ενώ επίσης έχουν δρομολογηθεί κατασκευές όπως πέργκολα, καθίσματα στο γήπεδο στη περιοχή των Δειλινών, που θα διευκολύνουν άπαντες στη περιοχή».

Παράλληλα, θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό του τα χρόνια που βρισκόταν στη διοίκηση της ομάδας.

ADVERTISING

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ανθρώπους που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια και ήταν στο πλευρό μου. Σημαντική η βοήθεια του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναoυτάκη, γιατί με βοήθησε στην ανακατασκευή του γηπέδου τη περιοχή των Δειλινών. Θα ήθελα παράλληλα να ευχαριστήσω και τους κ. Τζώρτζογλου και Κουτεντάκη για την άριστη συνεργασία και τη βοήθεια που μου πρόσφεραν».

Μπορεί να αποτελεί πλέον παρελθόν από τα Δειλινά, ωστόσο θα βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα, ενώ τόνισε πως βρίσκεται βαθιά χαραγμένη στη καρδιά του.

«Θα είμαι κοντά στην ομάδα. Αποτέλεσε ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου και χαραγμένη στη καρδιά μου όλα αυτά τα χρόνια. Για αυτήν την ομάδα παραμέλησα οικογένεια, δουλειά, ελεύθερο χρόνο για να βρίσκεται σε ένα αξιόμαχο επίπεδο».

ADVERTISING

Τέλος, έκλεισε με το δικό του μήνυμα προς τη νέα διοίκηση.

«Θέλω αυτή η ομάδα να παραμείνει σε αυτήν την κατηγορία. Το μεγαλύτερο επίπεδο του πρώτου τοπικού και θέλω η νέα διοίκηση να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για τα Δειλινά. Όταν ανέλαβε το σωματείο ήταν στο Α’ τοπικό και εκεί το παραδίδω. Όποτε χρειαστούν θα είμαι κοντά τους. Οτιδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή».

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.