Δοκιμαστικές προπονήσεις από την ΑΕ Κρητών! – «Η φετινή χρονιά θα αναδείξει πολλά ταλέντα!»

Εντός του πρώτου 10ημερου του Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν τα δοκιμαστικά για την ομάδα της ΑΕ Κρητών!

Μετά από τρία χρόνια ζωής του σωματείου, γίνεται εξαιρετική δουλειά από την ομάδα, καθώς δύο ποδοσφαιριστές έχουν μετακινηθεί στον ΟΦΗ, ένας στην ΠΑΕ ΑΕΚ και άλλος ένας στη Γ’ Εθνική.

Οι ποδοσφαιριστές θα λάβουν μέρος στις δοκιμαστικές προπονήσεις, με σκοπό να αγωνιστούν στην ΑΕ Κρητών, η οποία κάθε χρόνο αναδεικνύει ταλέντα.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Από εμάς σε 3 χρόνια ύπαρξης (από τα οποία τα 2 με κορονοϊό) καταφέραμε να στείλουμε 2 παίκτες στον ΟΦΗ, 1 τερματοφύλακα στην ΠΑΕ ΑΕΚ και 1 παίκτη ακόμα στην Γ’ Εθνική.

Δώστε την ευκαιρία σε σας για ένα βήμα παραπάνω!

ADVERTISING

Εντός πρώτου 10ημερου Αυγούστου θα γίνουν δοκιμαστικά της μεγάλης ομάδας έπειτα την πετυχημένη περυσινή χρονιά στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Ηρακλείου. Καλούνται και παιδιά γεννηθείς τις χρονολογίες 2004 έως 2008 να έρθουν, να γνωριστούμε, να λάβουν μέρος στην προετοιμασία και να επιλεχθούν να ακολουθήσουν την ομάδα μας.

Οι ενδιαφερόμενοι ας επικοινωνήσουν με τον προπονητή μας κ. Αντώνη Μισαργόπουλο, ή με τον Πρόεδρο κ. Καλυβιανάκη Νικόλαο ή ας στείλουν στην σελίδα μας προσωπικό μήνυμα.

Η φετινή χρονιά θα αναδείξει πολλά ταλέντα!»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.