Με αρκετά νέα πρόσωπα και φιλοδοξίες ξεκίνησε ο ΑΟΤ

Ξεκίνησε τη προετοιμασία του ο ΑΟΤ εν’ όψει της νέας σεζόν.

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη σεζόν, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο ΑΟΤ ετοιμάζεται να μπει στη νέα απαιτητική σεζόν.

Ξεκίνησαν σήμερα τα.. βάσανα με αρκετά νέα πρόσωπα και παλαιότερους, οι οποίοι και οδήγησαν τον ΑΟΤ στην Γ΄Εθνική. Στον πάγκο παραμένει ο Μιχάλης Κουτεντάκης, ωστόσο στο πλευρό του, όπως είναι γνωστό δεν θα είναι ο Βασίλης Γενιτσαρίδης, ο οποίος ήταν και ο άμεσος συνεργάτης του.

ADVERTISING

Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τον νέο άμεσο συνεργάτη του, με τον Νίκο Τσαγκατάκη να είναι εκτός απροόπτου ο νέος βοηθός προπονητή. Ο Νίκος Τσαγκατάκης έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε διάφορες ομάδες  δίπλα στον Κώστα Κιάσσο, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο ΟΦΙ στην Super League 2, έχοντας και παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Παράλληλα στο τεχνικό τιμ θα προστεθεί και ένας προπονητής τερματοφυλάκων.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές το παρών έδωσαν στην έναρξη της προετοιμασίας οι: Δημαράκης, Κορνηλάκης, Φραγκιαδουλάκης, Παπαδάκης – Μαυρίδης, Τριανταφυλλίδης, Παραθύρας, Δουλγεράκης, Παπαδάκης Γιάννης, Βακράκος, Σένκα, Ζαφείρης, Γκελοσάνι, Κουρουθιανάκης, Νιωλάκης, Καργάκης Σ., Καργάκης Αλ., Κουτεντάκης Τίτος του Γεωργίου και τέσσερα παιδιά από την ακαδημία, οι Γκρέσι και Λέντι Μπαρδόκου, Κουρτάκης Γ. και Τζωρτζακάκης.

ADVERTISING

Από την «πρώτη» απουσίαζαν οι: Καζάκης, Ξεκαρδάκης, Γιαννακάκης, Αριστεινίδης, Παπανδρέου, Ντόκο, Φουντουλάκης και Τσακάνι.

Κάποιοι από αυτούς που απουσίαζαν θα ενσωματωθούν τη Δευτέρα (1/8) στην προετοιμασία, με τον ΑΟΤ να ξεκινάει με χαμόγελα και φιλοδοξίες για τη νέα πρόκληση στην Γ’ Εθνική.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.