Σ. Λαδουκάκης: «Αφήστε με να είμαι λίγο δύσπιστος»

Ο πρόεδρος του Μοχού, Στέλιος Λαδουκάκης τόνισε πως δεν βλέπει προοπτικές για την επιστροφή των ομάδων στην αγωνιστική δράση.

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε πως όλα είναι αερολογίες για την επιστροφή στις προπονήσεις 7 Ιανουαρίου, αφού η κυβέρνηση δεν θα δώσει βάση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Συγκεκριμένα τόνισε: «καλησπέρα και από εμένα. Ακούω όλα αυτά που λένε το τελευταίο καιρό, αλλά νομίζω ότι είναι αερολογίες, ακούμε για 7 Ιανουαρίου να ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Μέχρι 7 Ιανουαρίου δηλαδή θα πει η κυβέρνηση να πάμε στα γήπεδα; Όλα αυτά, μου φαίνονται αερολογίες και δεν τα πιστεύω. Αφήστε με να είμαι λίγο δύσπιστος. Είναι κλειστές οι επιχειρήσεις, τα σχολεία και θα ασχοληθεί η κυβέρνηση με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Συμφωνώ με τους προηγούμενους, πως θα ξεκινήσουμε έτσι; Δεν βλέπω προοπτικές. Εμείς σαν Μοχός, είμαστε κάθετοι να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα καθώς πέραν της υγείας θα έχουμε μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. Φέτος εάν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, το καλοκαίρι πολλά σωματεία δεν θα δηλώσουν συμμετοχή, θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα. Δεν πρέπει να ξεκινήσει γιατί δεν θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content