Απαγορεύεται το αλκοόλ στα καταλύματα των αποστολών

Η FIFA ανακοίνωσε ότι οι τα μέλη των αποστολών των 32 ομάδων, που θα λάβουν μέρος στον Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και θα φιλοξενηθούν σε παλάτια και πολυτελή ξενοδοχεία, δεν θα έχουν πρόσβαση σε χρήση αλκοόλ.

Ολες οι αποστολές, θα φιλοξενηθούν σε παλάτια, θέρετρα και πολυτελή ξενοδοχεία, όπου δεν θα επιτρέπεται το αλκοόλ, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι θα παραμείνουν στα καταλύμματα που θα επιλέξουν, καθ’  όλην την διάρκεια της παραμονής τους στο κρατίδιο του Κόλπου.

Ενδεικτικό της πολυτέλειας, που υπάρχει στο Κατάρ και που θα… απολαύσουν τα μέλη των 32 αποστολών, είναι το γεγονός, ότι οι Γάλλοι παγκόσμιοι πρωταθλητές, θα καταλύσουν στο θέρετρο «al Messila», κοντά στην Ντόχα, όπου οι βίλες κοστίζουν περισσότερα από 2.500 δολάρια την βραδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...