Β. Κουβίδης: «Εάν συνεχιστεί και πάμε μέχρι τον Ιανουάριο, να σταματήσουν τα πρωταθλήματα»

Ξεκάθαρος ήταν ο πρόεδρος της Τυλίσου Βασίλης Κουβίδης στην τηλεδιάσκεψη που γίνεται αυτή την ώρα με την ΕΠΣΗ, αναφορικά με το μέλλον των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ.

Ο ίδιος εξέφρασε την άποψη του, ότι αν η κατάσταση συνεχιστεί έτσι μέχρι τον πρώτο μήνα του νέου έτους να διακοπεί γενικά το πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πως όλοι οι παράγοντες έχουν… βουλιάξει…

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Άποψη μου πρόεδρε, είναι ότι όπως είμαστε τώρα, είναι αδύνατο να ξεκινήσουμε. Δηλαδή, 7 Ιανουαρίου λένε να αρχίσουν οι προπονήσεις, θέλουμε ένα μήνα για να επανέλθουν οι προπονητές, οπότε πάμε Φεβρουάριο, από τον Φεβρουάριο, πως θα γίνει να τελειώσουν τα πρωταθλήματα, σε τι χρόνο θα παίζουν οι ομάδες. Το πιο βασικό, ποιος θα εγγυηθεί την υγεία των ποδοσφαιριστών, παραγόντων και διαιτητών; Ποιος θα αναλάβει αυτό το κόστος; Οι παράγοντες έχουμε βουλιάξει, δεν δουλεύει κανένας, δε νομίζω να έχει κανένας διαφορετική αντίληψη, πως θα πληρωθούν οι διαιτησίες, γνώμη μου εάν συνεχιστεί και πάμε μέχρι τον Ιανουάριο, να σταματήσουν τα πρωταθλήματα. Να βρει η ΕΠΣΗ μία λύση να την συζητήσουμε όλοι μαζί».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content