Συνεχίζει στο προπονητικό επιτελείο της Επισκοπής ο Ανδρ. Δρυγιαννάκης!

Στο προπονητικό επιτελείο της Επισκοπής θα βρίσκεται για έναν ακόμα χρόνο ο Ανδρέας Δρυγιαννάκης. 

Παρά το νεαρό της ηλικίας του η εμπειρία είναι αδιαμφησβήτητη με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Επισκοπής να κάνουν νέα πρόταση στον ίδιο για ανανέωση συνεργασίας.

Ο Ανδρέας Δρυγιαννάκης αποδέχτηκε την πρόταση και έτσι θα είναι και τη νέα αγωνιστική σεζόν γυμναστής στην Επισκοπή στο πρωτάθλημα της Super Leauge 2.

ADVERTISING

Aναλυτικά η ανακοίνωση: “Η ΠΑΕ Επισκοπή με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον γυμναστή Ανδρέα Δρυγιαννάκη. Ο Α. Δρυγιαννάκης που αποκτήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, αποτέλεσε έναν εκ των ανθρώπων που συνετέλεσαν στην περσινή καλή φυσική κατάσταση της ομάδας μας.

Είναι 30 χρονών (έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 30 Ιανουαρίου 1992), είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (πήγε με υποτροφία) που έχει ειδικότητα στον κλασσικού αθλητισμό, έχοντας μεταπτυχιακό στο τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής στο ποδόσφαιρο του Πανεπιστημίου Πίζα-Βερόνα της Ιταλίας.
Επίσης, ο Ανδρέας Δρυγιαννάκης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β’ αλλά και διπλωματούχος του Fuctional Movement system screen με το επόμενο στάδιό του που είναι το Level 2.

Η 8ετής εμπειρία του σε ομάδες ποδοσφαίρου και το γεγονός ότι πρόκειται για ένα από τα πιο συνεργάσιμα και χαμογελαστά πρόσωπα στον σύλλογό μας, είναι η βάση και η υποθήκη για κάτι ανάλογα επιτυχημένο στη σεζόν που έρχεται.

ADVERTISING

Ανδρέα καλή δύναμη!”

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.