Αετός Ανωγείων: «Αυτές οι θλιβερές ανθρώπινες υπάρξεις που κρύβονται στο σκοτάδι θα πρέπει πάραυτα να εξοβελιστούν»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αετός Ανωγείων εξέφρασε την απογοήτευση του για όσα διαδραματίστηκαν στο χώρο του Σταυράκειου Γυμνασίου – Λυκείου Ανωγείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ο αθλητικός όμιλος ΑΕΤΟΣ Ανωγείων, με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα που σημειώθηκαν στο χώρο του Σταυράκειου Γυμνασίου – Λυκείου Ανωγείων, σημειώνει τα παρακάτω:

Είναι η πολλοστή φορά τον τελευταίο καιρό που λαμβάνουν χώρα κρούσματα, χαρακτηριστικά του υποκόσμου και του κοινωνικού περιθωρίου, σε ένα περιβάλλον που ουδέποτε εξέθρεψε και πολύ περισσότερο υιοθέτησε παρόμοιες συμπεριφορές.

ADVERTISING

Η Ανωγειανή κοινωνία και συνακόλουθα η επικρατούσα διαχρονικά ιδιότυπη νοοτροπία της, δεν καλλιέργησε ποτέ και δεν αποδέχτηκε ποτέ, συμπεριφορές και πρακτικές « αστικού» υποκόσμου. Αυτές οι θλιβερές ανθρώπινες υπάρξεις που κρύβονται στο σκοτάδι και επιβιώνουν χάρη στην μεγαλοψυχία και την ανεκτικότητα των Ανωγειανών θα πρέπει πάραυτα να εξοβελιστούν. Τα Ανώγεια έχουν το δικαίωμα και το χρέος να αυτοπροστατευτούν, εφαρμόζοντας την ανέκαθεν αποτελεσματική, παρεμβατική διαδικασία. Δεν πρέπει να επιτρέψουν πια την επιβίωση νοσηρών φαινομένων που ευδοκιμούν στην σκιά μιας « περήφανης, ευγενικής» σιωπής…Το κακό αναπτύσσεται και ευδοκιμεί εκεί που η ανοχή της κοινωνίας το επιτρέπει.
Εκ του Δ.Σ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content