Ο Βόλος έχει παράπονα από την διαιτησία σε φιλικό παιχνίδι…

Ο Βόλος με ανακοίνωσή του εξέφρασε τα παράπονά που είχε για τη διαιτησία στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, επιτέθηκε στον Κλάτενμπεργκ και ζήτησε ξένους διαιτητές στα ματς με τους μεγάλους.

Παράπονα είχε ο Βόλος για τη διαιτησία του Παπαπέτρου στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό και για αυτό το λόγο εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση.

Σε αυτή επιτέθηκε στον Κλάτενμπεργκ ζητώντας του να πάρει μαζί του στην Αίγυπτο τόσο τον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης όσο και τον Κουτσιαύτη, ενώ παράλληλα ζήτησε ξένους διαιτητές στα ματς με τους μεγάλους.

ADVERTISING

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: “Η νοοτροπία και η πρακτική του κυρίου Κλάτενμπεργκ, να ευνοούνται οι «μεγάλοι» για να μην διαμαρτύρονται, όχι μόνο έχει υιοθετηθεί από την πλειοψηφία των Ελλήνων διαιτητών, αλλά χθες αντιληφθήκαμε ότι εφαρμόζεται ακόμα και στους φιλικούς αγώνες.

Και επειδή απ’ ότι φαίνεται διαιτητές όπως ο Παπαπέτρου και Κουτσιαύτης εφαρμόζουν στο ακέραιο αυτήν την αρρωστημένη τακτική, προφανώς διότι έχουν έλλειψη αξιοπρέπειας, ελπίζουμε ο κ. Κλάτενμπεργκ να τους πάρει μαζί του στην Αίγυπτο όπου θα συνεχίσει την καριέρα του. Άλλωστε τα δύο τελευταία χρόνια τους έχει εκπαιδεύσει κατάλληλα.

Σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΕ Βόλος με επιστολή της τόσο στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο όσο και στη νέα ΚΕΔ, ζητά στα επίσημα παιχνίδια της με τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες, να ορίζονται ξένοι διαιτητές.

ADVERTISING

Ελπίζουμε η Ελληνική διαιτησία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να επιτρέπει σε κάθε ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου να διεκδικεί αυτό που της αξίζει, ώστε κάποια στιγμή οι ξένοι διαιτητές να σταματήσουν τα… ταξίδια στην Ελλάδα.

Από αυτούς εξαρτάται”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.