Απομακρύνθηκαν οι Ρομά από τα γήπεδα τένις του «Ηράκλειο Ο.Α.Α.»

Στα γήπεδα τένις του «Ηράκλειο Ο.Α.Α.» εδώ και μερικές ημέρες έχει στηθεί καταυλισμός από ομάδες Ρομά, ακριβώς δίπλα στους χώρους που καθημερινά αθλούνται δεκάδες παιδιά.

Οι διαμαρτυρίες από αθλητές, γονείς και προπονητές ήταν έντονες, ωστόσο με την έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας την Πέμπτη (14/7), οι Ρομά απομακρύνθηκαν από το σημείο στο βόρειο τμήμα των γηπέδων.

Παρ’ όλα αυτά, εκείνοι μετακινήθηκαν στη νότια πλευρά των γηπέδων, κάτω από την Λ. Ικάρου, με την επέμβαση της αστυνομίας και σε αυτή τη περίπτωση να είναι άμεση, με ισχυρή δύναμη της αστυνομίας να τους απομακρύνει από τη περιοχή.

ADVERTISING

Την είδηση έκανε γνωστή ο σύλλογος «Ηράκλειο Ο.Α.Α.», όπου με ανακοίνωση ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Ηράκλειου για την καίρια παρέμβαση της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Άμεσή ήταν χθες Πέμπτη 14 Ιουλίου η επέμβαση της Αστυνομίας στα γήπεδα τένις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. όπου είχαν στήσει ένα μίνι καταυλισμό ομάδες ρομά, ακριβώς δίπλα στους χώρους που καθημερινά αθλούνται δεκάδες παιδιά.

ADVERTISING

Οι ομάδες των ρομά απομακρύνθηκαν από την βορεινή πλευρά των γηπέδων και στην συνέχεια εγκαταστάθηκαν στο Πάρκο Νεολαίας κάτω από την Λ. Ικάρου στην νότια πλευρά των γηπέδων. Και εκεί η επέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση, ενώ ισχυρή δύναμή της, τους απομάκρυνε από την περιοχή.

Το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. ευχαριστεί θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Ηράκλειου για την καίρια παρέμβαση της».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.