Αντέχουν οι παράγοντες περαιτέρω διακοπή των πρωταθλημάτων;

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει σταματήσει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και το μεγάλο ερώτημα δεν είναι αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά για το αν αντέχουν οι παράγοντες των ομάδων να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της χρονιάς.

Από πέρυσι ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός περνάει τις δυσκολότερες στιγμές των τελευταίων χρόνων, αφού η πανδημία πέρυσι διέκοψε το πρωτάθλημα, ενώ φέτος παρότι ξεκίνησε σταμάτησε με το lockdown.

Μπορεί οι πληροφορίες που έρχονται από την Αθήνα να είναι θετικές στο ενδεχόμενο επιστροφής των ομάδων στην δράση, ωστόσο αυτό που έχει μεγάλη σκέψη είναι αν οι παράγοντες καταφέρουν να βγάλουν την χρονιά.

ADVERTISING

Τα έσοδα πλέον είναι μηδενικά και τα έξοδα πάρα πολλά, κάτι που δυσκολεύει ήδη τους παράγοντες όλων των ομάδων που παρόλα αυτά συνεχίζουν να στερούνται από το… ταμείο τους για να μπορέσουν να βγάλουν ολόκληρη την χρονιά.

Σίγουρα μόνο η επιστροφή στην δράση δεν αρκεί για τους παράγοντες, αφού άμεσα χρειάζονται μια οικονομική στήριξη από την ΕΠΟ, αλλιώς η κατάσταση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό θα αλλάξει σε αρνητικό πρόσημο τα επόμενα χρόνια…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content