Η κρίσιμη εβδομάδα πριν την αναχώρηση για Ολλανδία!

Μπήκαμε στην εβδομάδα που η αποστολή του ΟΦΗ θα ταξιδέψει για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και μένει να δούμε αν ο στόχος των ανθρώπων του Όμιλου πραγματοποιηθούν. 

Στην “πρώτη” ανοιχτή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ο Γιάννης Σαμαράς σε συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο ΒΑΚ εξέφρασε τον στόχο της ομάδας που είναι να έχει δύο μεταγραφές πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία.

Η προηγούμενη εβδομάδα κύλησε ήρεμα, αφού ο ΟΦΗ απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Λουίς Φελίπε, ενώ και ο Λισάνδρο Σεμέντο μετακόμισε στην Πολωνία. Πλέον μπήκαμε σε μια κρίσιμη εβδομάδα μεταγραφών στη ομάδα, αφού πλέον μετράμε αντίστροφα για την αναχώρηση στην Ολλανδία.

ADVERTISING

Μπορεί ο Νίκος Νιόπλιας να μην… καίγεται για τις μεταγραφές αφού θεωρεί ότι ο ΟΦΗ είναι σε καλύτερη κατάσταση από πέρυσι, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν όλες τις περιπτώσεις περιμένοντας το τελικό “ναι” από τον ποδοσφαιριστή.

Αναμφίβολα μιλάμε για ιδιαίτερες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να κουμπώσουν αμέσως στο παιχνίδι που θέλει ο ΟΦΗ τη νέα χρονιά. Αυτό κάνει εξάλλου και δύσκολες τις περιπτώσεις (δείτε Φελίπε πέρυσι τον Ιανουάριο).

Ο στόχος πάντως της ΠΑΕ είναι οι δύο μεταγραφές πριν την αναχώρηση της ομάδας, ώστε να συνεχίσουν με ηρεμία και σταθερά βήματα την δημιουργία του νέου ΟΦΗ με τις υπόλοιπες μεταγραφές.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.