Με νέα πρόσωπα και αρκετή όρεξη το Δ.Σ. της Γαρίπας!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου η γενική συνέλευση και οι εκλογές στην Γαρίπα. 

Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξε η γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Γαρίπα με αρκετά νέα πρόσωπα να εκφράζουν ενδιαφέρον να βρίσκονται δίπλα στο σωματείο τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα τα νέα ονόματα που θα βρίσκονται στο Δ.Σ. της ομάδας είναι οι, Μαράκης Μαρίνος, Αλέξανδρος Βασιλάκης  και Νίκος Λαμπράκης, ενώ από το παλιό Δ.Σ. παρέμεινε ο Χρήστος Βασιλάκης, Γιάννης Αδικημενάκης, Νίκος Σωμαράκης, Γιώργος Βασιλάκης, Μανώλης Κασαπάκης, Μπάμπης Ταμιωλάκης και Γιώργος Αρχαβλάκης.

Η όρεξη για την επόμενη ημέρα είναι μεγάλη στο στρατόπεδο της Γαρίπας και πλέον αναμένεται τις επόμενες ημέρες να γίνει νέο Δ.Σ. όπου θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα ξεκινήσει η… δουλειά για τη νέα σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησάς με την αγαπημένη του Χρύσα ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με...

Η θέση του Γιούχτα για την υπόθεση Βογιατζής

Ο Γιούτχας με ανακοίνωσή του τοποθετήθηκε δημόσια για το...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Μανώλης Συκιωτάκης: Η ψυχή της ακαδημίας του ΟΦΗ

Ο Μανώλης Συκιωτάκης μαζί με τον Στέλιο Βενετίδη θα...

Άρχισαν τα… δύσκολα για τον Κωστούλα στην Μπράιτον (vid)

Την πρώτη του ημέρα ως ποδοσφαιριστής της Μπράιτον έζησε...