Α. Βλαχάκης: «Οι ποδοσφαιριστές βλέπουν φέτος το δέντρο και όχι το δάσος»

Δήλωση με πολλούς παραλήπτες παραχώρησε ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Αντώνης Βλαχάκης. 

Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα τόνισε ότι αυτό το καλοκαίρι οι ποδοσφαιριστές στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος που κρύβεται πίσω από κάθε πρόταση.

Παράλληλα αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια στον Ζάχο Μαραθιανό, ο οποίος προτίμησε την ομάδα της περιοχής του παρά να πάει αλλού και να πάρει αρκετά χρήματα.

ADVERTISING

Αναλυτικά η δήλωση του:  «Μην βλέπετε το δέντρο .. κοιτάξτε και στο δάσος πίσω που κρύβεται. Οι ποδοσφαιριστές στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μάλλον βλέπουν φέτος το δέντρο και όχι το δάσος που κρύβεται πίσω από κάθε πρόταση .

Σίγουρα υπάρχουν ανάγκες σε κάθε άνθρωπο αλλά το ποδόσφαιρο δεν προσφέρει λύση στο πρόβλημα αυτό της κάθε ανάγκη που δημιουργείται στην ζωή μας .

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πρέπει να παραμείνει ρομαντικό από κάθε πλευρά και να απαρτίζεται από ανθρώπους παράγοντες και ποδοσφαιριστές που δεν θα είναι υποχρέωση να βάζουν χρήματα από τον οικονομικό τους προϋπολογισμό της οικογένειας τους .

ADVERTISING

Απλά όσοι ασχολούνται για την οργάνωση κάθε συλλόγου να σκεφτούν διαφορετικά. Δεν είναι απαραίτητο να σκορπούν χρήματα σε δύσκολες εποχές για να ικανοποιούν την κάθε πιθανή φιλοδοξία και επιθυμία που παρουσιάζεται στην ομάδα τους .

Πρώτα οργάνωση και πάνω από όλα αγάπη για το άθλημα. Τα υπόλοιπα έρχονται στην διάρκεια του χρόνου και π στόχος να θυμόμαστε δεν έρχεται πάντα σπαταλώντας χρήματα και μάλιστα που δεν υπάρχουν .

Υπάρχουν επιχειρήσεις που θα πρέπει να αλλάξουν την φιλοσοφία τους και να επενδύουν την διαφημιστική τους προβολή στη περιοχή τους έτσι ώστε να υπάρχει άμεση ανταπόδοση στις επιχειρήσεις τους ..

ADVERTISING

Καλύτερα λοιπόν είναι ο κάθε ποδοσφαιριστής να σκέφτεται διπλά… πριν πάρει μια απόφαση να παίξει μπάλα. Θα πρέπει να σκέφτεται ότι υπάρχει και η οικογένεια του που πρέπει να αφιερώσει χρόνο από την στιγμή που τα χρήματα που θα πάρει από μια μεταγραφή δεν θα φτάνουν ούτε για τις μετακινήσεις του .

Θαύμασα την δήλωση ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να πάρει η έστω να διεκδικήσει πολλά€€€ και μιλώ για τον Ζάχο Μαραθιανο που ήρθε στον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ .

Αλλά δήλωσε στα 27 του χρόνια θα πάω στην ομάδα της παρέας μου στην γειτονιά μου που μεγάλωσα . Κλείνοντας μια συμβουλή στα νέα παιδιά και ειδικά στα μεγάλα. Ας μετρήσουν πρώτα τι θα χάσουν και μετά τι θα κερδίσουν. Και εννοώ για ένα πιτσιρικά που έχει όνειρα να σπουδάσει και να παίζει και την μπάλα του , ας κοιτάξει πρώτα το κλίμα , τις εγκαταστάσεις , την απόσταση ακόμη και την ιστορία μιας ομάδας που επιλέγει έτσι ώστε να μην απογοητεύεται εύκολα στην πορεία.

ADVERTISING

Ας μετρήσει πρώτα τα χιλιόμετρα που θα στερεί κάθε μέρα από τις απολαύσεις της ζωής και της οικογενείας του και μετά να μετρήσει τα χρήματα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.