Προώθηση εννέα ποδοσφαιριστών από τον Ερμή στον Κεραυνό! (pics)

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά… εννέα ποδοσφαιριστές προωθήθηκαν από τον Ερμή στον Κεραυνό!

Πρόκειται για τους Κουγιό, Δρακάκη, Μαυροζαχαράκη και Χρονάκη, γεννημένοι το 2006 και τους Κουμάκη, Καλλέργη, Μαυρογιαννάκη, Κωνσταντακόπουλο και Τσαγκαράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας πιστή στο πλάνο και την διαχρονική της φιλοσοφία ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την προώθηση εννέα νεαρών ποδοσφαιριστών από τον Ερμή Ατσαλένιου στον Κεραυνό.

ADVERTISING

Ο λόγος για τους Κουγιό Μάνο (επιθετικός), Δρακάκη Γιάννη (μέσος), Μαυροζαχαράκη Γιάννη (αμυντικό) και Χρονάκη Στέλιο (μεσοαμυντικός) γεννημένοι το 2006 και για τους

Κουμάκη Χριστόφορο (αμυντικός), Καλλέργη Νίκο (επιθετικός), Μαυρογιαννάκη Δημήτρη (μέσος), Κωνσταντακόπουλο Άλκη (μέσος) και  Τσαγκαράκη Ζανή (επιθετικός)

Ευχόμαστε σε όλους να έχετε υγεία και συνεχίζοντας ταπεινά και συγκεντρωμένα την σκληρή δουλειά να βελτιώνεστε και να έχετε πολλές επιτυχίες!

ADVERTISING

Παρακάτω η δήλωση του υπεύθυνου των Ακαδημιών μας Νίκου Μακράκη:

“Μετά από συνεχή παρακολούθηση και πολλές συναντήσεις με τους προπονητές της ομάδας και την αξιολόγηση του κάθε αθλητή ξεχωριστά, αποφασίστηκε από κοινού η προώθηση των συγκεκριμένων παιδιών στον Κεραυνό.Πάντα πιστοί στο πλάνο που έχουμε θέσει με την διοίκηση συνεχίζουμε το έργο μας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.