Γιούχτας 2010: Κρατάει τον κορμό του – Έρχονται μεταγραφές!

Με την έλευση του Νίκου Μυλωνίδη στον πάγκο του Γιούχτα 2010 οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά. 

Η ομάδα των Αρχανών μετά από μια παράξενη χρονιά με πολλές δυσκολίες κατάφερε να πετύχει με ευκολία την παραμονή στην κατηγορία στρέφει την προσοχή της στην επόμενη ημέρα και άπαντες την βλέπουν με αισιοδοξία.

Συμφώνησε με τον Γιούχτα 2010 ο Ν. Μυλωνίδης!

ADVERTISING

Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ θα παραμείνει στο σωματείο για έναν ακόμα χρόνο θέλοντας έτσι άπαντες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Παράλληλα στον Γιούχτα 2010 δεν μένουν μόνο στις ανανεώσεις, αφού οι ιθύνοντες της ομάδας σε συνεργασία με τον Νίκο Μυλωνίδη έχουν αρκετά ονόματα στην λίστα τους και δεν αποκλείεται μέχρι την επόμενη εβδομάδα να κλείσουν 4-5 μεταγραφές που θα βοηθήσουν με την ποιότητα και την εμπειρία τους την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα που έρχεται.

ADVERTISING

Καταλαβαίνει κανείς πως η εβδομάδα που έρχεται για τον Γιούχτα 2010 είναι… καυτή και οι ανακοινώσεις αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.