Δυσοίωνο το μέλλον του ΟΦΑ

Κρίσιμες είναι οι τελευταίες ημέρες για τον ΟΦΑ, καθώς το ενδιαφέρον για τα διοικητικά της ομάδας είναι ελάχιστο και πλέον εκπέμπει SOS ακόμη και για τη παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ της επόμενης περιόδου.

Συγκεκριμένα, στη τελευταία Γ.Σ. της ομάδας το ενδιαφέρον ήταν ελάχιστο, με τις ημέρες να περνάνε και τη κατάσταση να δυσκολεύει όλο και περισσότερο.

Το αγωνιστικό κομμάτι όπως είναι λογικό έχει παγώσει, σχεδιασμός δεν υπάρχει ούτε καν σαν… σκέψη, με όλα τα θέματα να έχουν μείνει στάσιμα καθώς προέχουν τα διοικητικά της ομάδας.

ADVERTISING

Το ιστορικό σωματείο αντιμετώπισε πάρα πολλές δυσκολίες τη περασμένη σεζόν, ωστόσο κατάφερε και με ένα εντυπωσιακό… comeback στο φινάλε να σώσει τη παρτίδα με τη παραμονή στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ωστόσο, αυτή η  επιτυχία δείχνει πως δεν θα… συνεχιστεί και τη νέα σεζόν, με τις επόμενες ημέρες, ακόμη και ώρες, να είναι κρισιμότατες αναφορικά με το μέλλον του σωματείου, με τις σκέψεις γύρω από την αποχώρηση από την Α1 ΕΠΣΗ να είναι όλο και πιο έντονες…

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.