Το «ευχαριστώ» της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ σε όσους τη στήριξαν

Με ανακοίνωση της, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ ευχαριστεί όλους όσους την βοήθησαν και ήταν δίπλα της τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο που για ακόμη μια χρονιά βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:  «Η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Ο.Φ.Η. στο πλαίσιο της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2021-22 που ήρθε στο τέλος της θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους ήταν δίπλα στην ομάδα μας και μας βοήθησαν σημαντικά καθ όλη τη διάρκεια της.

ADVERTISING

Ευχαριστούμε:

▪️Τον γιατρό και αντιπρόεδρο της ομάδας μας Γιώργο Στεφανουδάκη καθώς και το επιτελείο του ιατρείου του,τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής Νεκτάριο Βιδάκη και το μέλος Δημήτρη Μανουσάκη.

▪️Τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

ADVERTISING

▪️Τον αντιπεριφερειάρχη κ. Συριγωνάκη Νίκο και την Περιφέρεια Κρήτης.

▪️Τον δήμο Μαλεβιζίου και τους αντιδημάρχους Χρύσα Λυρώνη-Πάγκαλου, Νικόλαο Πατραμάνη και Γρηγόρη Φασουλάκη.

▪️Την ΕΠΣ Ηρακλείου,τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου, τον αντιπρόεδρο Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη, την κα.Βαγγελιώ Παπανδρουλιδάκη και τον Μανώλη Βαρδαλαχάκη.

ADVERTISING

▪️Τον μεγάλο χορηγό της φανέλας μας Creta Interclinic

▪️Τον Κώστα Καζανάκη, τον Αλέξανδρο Καζανάκη και την Τυποκρέτα Α.Ε

▪️ Τον Γιάννη Μακρατζάκη, την Makrabet και το OFICRETE.GR

ADVERTISING

▪️Τον Ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. ,τον υπεύθυνο γραφείο τύπου Γιώργο Κορτσιδάκη, τη Μαργαρίτα Βογιατζόγλου, τον Μάνο Ζωάκη και τον Νίκο Κονταξάκη.

▪️Τον διευθυντή του ομίλου της τηλεόρασης του Creta Μανώλη Αλεξάκη, το TV CRETA και το Creta24 .gr

▪️Τον φυσικοθεραπευτή μας Γιώργο Βερερουδάκη και τους συνεργάτες του.

▪️Τη μασέρ της ομάδας μας Χριστίνα Βαφάκη.

️Για τις παραχωρήσεις των γηπέδων:

▪️Την ΠΑΕ Ο.Φ.Η.,την ομάδα του Αλμυρού,το διοικητικό συμβούλιο και τον φροντιστή Δημήτρη Καλλιάρο, τον πρόεδρο του Κρουσώνα Κώστα Μπουμάκη και τον φροντιστή Γιώργο Καλομοίρη,τον πρόεδρο της Τυλίσου Βασίλη Κουβίδη και την ψυχή του γηπέδου Μαρία Μακράκη.

▪️Την Μαρία Ασσαριωτάκη και τον Γιώργο Καραμπίνη.

▪️Την οικογένεια Λίτινα

️Τους υποστηρικτές της ομάδας μας:

▪️ Βασίλη Δαφέρμο (Da Fermo),τον ηγέτη της ομάδας του Πόρου Γιάννη Ασσαριωτάκη (Assargiotakis Yiannis oil),τον Άγγελο και τη Μαρία από την ταβέρνα Θαλασσινή Αύρα, το ζαχαροπλαστείο του Βασίλη Μαθιουδάκη, τον Μιχάλη Πλατάκη με τις φοβερές τούρτες του, τον Θωμά Αράχωβα (Μινιατούρα),τον Γιώργο Κουτσουπιά (Oinoteka),τον Μιχάλη Μπουλούκα (Καλημέρα φρούτα),τον Γιώργο Λουδιανό (Wash Center),τον Γιώργο και τον Κωνσταντίνο Χασουράκη (Haky’s cafe).

▪️Τον γραφίστα της ομάδας μας Κώστα Καραμαούνα.

▪️Τον σύνδεσμο Κρήτες4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

▪️Τον Κώστα Καλλέργη

▪️Τον δικηγόρο Αλέξη Μαυροκουκουλάκη για τις διευκολύνσεις του.

▪️Τον μάνατζερ Σταύρο Γκέλια για την βοήθειά του.

▪️Τον Ζαφείρη Γιαννίδη και την Macron.

Και τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήταν και θα είναι παντού, καθώς και όλους αυτούς που ήταν δίπλα μας όποτε τους χρειαστήκαμε.

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας και ευχόμαστε να είστε κομμάτι απ’ την οικογένειά μας και στο επόμενο μεγάλο ταξίδι της ομάδας μας τη χρονιά που μας έρχεται με ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις και με την ελπίδα να δούμε εκεί που αξίζει το μεγάλο όνομα του ΟΦΗ μας!!!!»

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.