Περιμένουν την ΕΠΟ στο ΠΟΑ και… έπονται ανακοινώσεις

Η κατηγορία που θα αγωνιστεί ο ΠΟΑ τη φετινή σεζόν θα καθορίσει και το μεταγραφικό πλάνο στο προσφυγικό σωματείο.

Στις τάξεις του ΠΟΑ επικρατεί ηρεμία αναφορικά με τον σχεδιασμό της νέα σεζόν, με τον Μηνά Πίτσο να έχει στο στόχαστρο του τέσσερις με πέντε ποδοσφαιριστές, που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το σωματείο τη νέα σεζόν.

Ωστόσο για να προχωρήσουν σε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και επίσημες προτάσεις, στον ΠΟΑ περιμένουν την ΕΠΟ, για να δουν σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούν.

ADVERTISING

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι έμπειροι, ποιοτικοί, γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί Γ΄Εθνική και το βάρος της φανέλας του ΠΟΑ, ωστόσο βρίσκονται στο «περίμενε», καθώς περιμένουν και εκείνοι να ξεκαθαριστεί το τοπίο αναφορικά με τη κατηγορία που πρόκειται να αγωνιστεί ο ΠΟΑ.

Αυτή την βδομάδα πάντως, θα συνεχιστεί η αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το σωματείο και στο ενδεχόμενο που θα αγωνιστεί στην Α1 ΕΠΣΗ, με τον ΠΟΑ να ελπίζει πως όσο πιο γρήγορα γίνει γνωστή η κατηγορία που θα αγωνιστεί, τόσο θα μπορέσουν να προχωρήσουν με μεγαλύτερη σιγουριά στις μεταγραφικές τους κινήσεις.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.