Το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦ Ιεράπετρας

Εκλογές πραγματοποιήθηκαν στον Ερασιτέχνη ΟΦ Ιεράπετρας, όπου το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα.

Πρόεδρος θα είναι ο Γιάννης Μαλλιωτάκης, με τον πήχη να ανεβαίνει πλέον ψηλότερα, όπως και η θέληση για μια ακόμη πιο επιτυχημένη χρονιά.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΙ και το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη:

ADVERTISING

«Μετά από την εκλογική διαδικασία και την συγκρότηση σε σώμα που ακολούθησε,σας παρουσιάζουμε το νέο ισχυρό διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Ιεράπετρας! Πέρα από την παραμονή στο συμβούλιο των πιστών εργατών του ΟΦΙ μας, έχουμε την είσοδο ανθρώπων με όρεξη, ευαισθησία και όραμα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό! Αλλάζουν τα στάνταρ μας, ο πήχης ανεβαίνει υψηλότερα όπως και η θέληση μας για μια ακόμη πιο επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρόνια!

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ο.Φ.Ιεράπετρας έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Μαλλιωτάκης Ιωάννης

ADVERTISING

Αντιπρόεδρος: Γεωργινές Εμμανουήλ

Γενικός Γραμματέας: Πηγιάκης Εμμανουήλ

Ειδικός Γραμματέας: Τζελέπης Γιαννόπουλος

ADVERTISING

Ταμίας: Καπαράκης Ελευθέριος

Μέλη: Παπακωνσταντής Ευάγγελος, Διαμαντάκης Τρύφωνας, Χατζαντωνάκης Ελευθέριος, Διακάκης Εμμανουήλ, Σκύβαλος Εμμανουήλ, Φανουράκης Μιχαήλ.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ο.Φ. Ιεράπετρας ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Ο.Φ.Ι για τις ευχές της, επιδιώκει και ευελπιστεί μια άψογη και δημιουργική συνεργασία μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη!»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.