Γ. Στειακάκης: «Ο Μ. Σάμι δέχτηκε να παραχωρήσει τις μετοχές αναλαμβάνοντας εξόφληση εφορίας και ΕΦΚΑ»

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στον Εργοτέλη με τον Μάγκετ Σάμι να παραχωρεί άμεσα τις μετοχές του αναλαμβάνοντας μάλιστα κάποια χρέη.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης, ενημερώνοντας τον κόσμο του συλλόγου τόνισε ότι μετά από επικοινωνία που είχε με τον Μάγκετ Σάμι ο ίδιος δέχτηκε να παραχωρήσει άμεσα τις μετοχές της ΠΑΕ, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την εξόφληση εφορίας και ΕΦΚΑ.

Μάλιστα ο ίδιος τόνισε ότι υπάρχει εφικτός τρόπος για να βρεθεί λύση στον Εργοτέλη αρκεί να μην μπει ο εγωισμός πάνω από την ομάδα.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτηση του: 

1. Τα μέλη του ΔΣ ερασιτέχνη Εργοτέλη, όπως πάντα νομίζω, λειτουργούμε με σύνεση και ψυχραιμία μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας.
2. Αυτή τη στιγμή η απόδοση ευθυνών για την στάση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ δεν θα σώσει την κατάσταση. Αντίθετα η συνεννόηση μαζί του είναι το πρώτο μας μέλημα, ώστε να υπάρξει διέξοδος. Και αυτό προσπαθούμε παρά τις δυσκολίες.
3. Χθες μάλιστα 3-3-2022 υπήρξε επικοινωνία μαζί του και δέχθηκε να παραχωρήσει άμεσα τις μετοχές της ΠΑΕ, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την εξόφληση εφορίας και ΕΦΚΑ.
4. Για αυτή την εξέλιξη ενημερώθηκε και ο Γιώργος Βρέντζος, αφού η κατάσταση όπως διαμορφώνεται είναι κοντά στα δεδομένα που έθεσε.
5. Δεν επιθυμώ να μπω σε αντιπαράθεση με κανένα αυτή τη στιγμή και ιδίως σχετικά με ποιον, γιατί και πότε υποστήριξα. Εγώ βλέπω, και το είχα πει, ότι είναι εφικτή η εύρεση λύσης, αρκεί να μην βάζουμε εγωισμούς και πίκρες πάνω από τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.