Ανακοίνωσε τέσσερις αποδεσμεύσεις ο Ερμής Ζωνιανών!

Την λύση της συνεργασίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας η διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών. 

Πιο συγκεκριμένα παρελθόν από το ρόστερ της Ρεθυμνιώτικης ομάδας αποτελούν οι Τζούλιαν Μεκιάι, Άγγελος Χιώτης, Γιάννης Ρομπάκης και Μύρων Ζερβός. Η διοίκηση τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην ομάδα, ενώ άφησε την πόρτα ανοιχτή για επιστροφή στο σωματείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:Η διοίκηση τού Ερμή Ζωνιανών ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τέσσερις ποδοσφαιριστές Τζούλιαν Μπεκιάι, Άγγελο Χιώτη, Γιάννη Ρομπάκη, Μύρων Ζερβό. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα ο καθένας πρόσφερε στην ομάδα πάρα πολλά και εμείς σαν ομάδα βγήκαμε κερδισμένη από αυτή την συνεργασία. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια σ ότι και αν κάνετε σε προσωπικό αλλά και ποδοσφαιρικό επίπεδο πάντα με υγεία και επιτυχίες. Τζούλιαν, Γιάννη Άγγελε Μύρων η πόρτα της ομάδας τού Ερμή Ζωνιανών θα είναι ανοικτή στο μέλλον για να συνεργαστούμε ξανά”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.