Ρ. Μπαμπουλάκης: «Απόφαση καρδιάς»

Ως απόφαση καρδιάς χαρακτήρισε την επιστροφή του στον Ερμή Ζωνιανών, ο Ραφαήλ Μπαμπουλάκης, προσθέτοντας πως εκτιμά τον πρόεδρο της ομάδας κ. Ματθαίο Κλίνη.

Ο ικανός ποδοσφαιριστής, μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, όπου μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι στόχος τους είναι να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που αξίζει, ενώ αναφέρθηκε και την πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ.

Για την απόφασή του, να επιστρέψει στον Ερμή Ζωνιανών, αρχικά τόνισε: «Είναι απόφαση καρδιάς, γιατί εκτιμώ τον πρόεδρο της ομάδας κ. Ματθαίο Κλίνη και τη διοίκηση, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που είναι ήδη εκεί…».

ADVERTISING

Για τους στόχους της ομάδας, ανέφερε: «θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, χωρίς πίεση και στο τέλος θα κάνουμε… λογαριασμό. Προσωπικός μου στόχος, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να πάμε ξανά την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Αποχωρείς από τον ΠΑΟΚ, έχοντας φίλους στην ομάδα, ήταν δύσκολη απόφαση;

«πέρασα μία ωραία χρονιά στον ΠΑΟΚ, με πολλούς φίλους και έκανα και άλλους. Γνώρισα αξιόλογα άτομα στη διοίκηση και ο ΠΑΟΚ για μένα ήταν ένας ωραίος κύκλος που έκλεισε».

ADVERTISING

Για τον προπονητή του Ερμή Ζωνιανών κ. Χωματά: «είναι ένας καλός προπονητής, σε μικρή ηλικία, με όλο το μέλλον μπροστά του και θα μας βοηθήσει και αυτός στη προσπάθειά μας για κάτι παραπάνω».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.