Μ. Λυκούδης: «Να ευχαριστηθεί ο κόσμος της Δαμάστας όμορφο ποδόσφαιρο»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Δαμάστας πραγματοποίησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Μάκης Λυκούδης.

Νέος προπονητής στην Δαμάστα ο Μ. Λυκούδης!

ADVERTISING

Ο νέος τεχνικός της Δαμάστας, ευχαρίστησε την διοίκηση για τη εμπιστοσύνη που του έδειξε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ενώ στα πλάνα του σωματείου είναι να υπάρξει μια προώθηση από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα, με τον Μάκη Λυκούδη να γνωρίζει πολύ καλά τα ταλέντα της Candia – Δαμάστα, καθώς ήταν πέρυσι προπονητής.

Τέλος, τόνισε πως θα δώσει το 100% για να πετύχει η Δαμάστα τους στόχους της και να ευχαριστήσει τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο με όμορφο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ADVERTISING

Για το επόμενο βήμα της καριέρας του με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Δαμάστας: «Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά ποδοσφαιρική, με υγεία και όμορφο ποδόσφαιρο».

Για την προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών της Candia – Δαμάστα στην πρώτη ομάδα: «Θα γίνει και αυτό. Έχουμε κάποιους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν στην πρώτη ομάδα, έχω πλήρη εικόνα από τη ομάδα που είχαμε πέρυσι στην ακαδημία και σίγουρα θα τους αξιοποιήσουμε και στις υποχρεώσεις της Δαμάστα».

Για τους στόχους της Δαμάστας: «Οι στόχοι της ομάδας είναι πάντα πρωταγωνιστικοί. Θέλουμε πέρα από τον σκοπό της προώθησης των νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα, να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο».

ADVERTISING

Για το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας: «Θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και εγώ και οι ποδοσφαιριστές, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να απολαμβάνει όμορφο ποδόσφαιρο».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.