Β. Κρασανάκης: «Δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα, στόχος μας οι γερές βάσεις»

Ο Βασίλης Κρασανάκης επισήμως είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟ Κρουσώνα, σε μία νέα εποχή, όπου για πρώτη φορά οι Κρουσανιώτες, δείχνουν να επιθυμούν να «αποβάλλουν» από πάνω τους την πίεση του πρωταθλητισμού, θέλοντας να «χτίσουν» τις βάσεις για να επιτευχθεί μελλοντικά ο μεγάλος τους στόχος.

Με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ασπρόμαυρων», ο Βασίλης Κρασανάκης, μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στους λόγους που τον οδήγησαν να αποδεχθεί την πρόταση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, τους στόχους της ομάδας, τον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις.

Επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Β. Κρασανάκης!

ADVERTISING

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ, αρχικά ανέφερε: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και παράλληλα είναι τιμητικό για εμένα που αναλαμβάνω τη τεχνική ηγεσία της ομάδας του ΠΑΟΚ, της νέας εποχής.

Σε μία περίοδο όπου ο ΠΑΟΚ κάνει μία νέα αρχή σε οργανωτικό, διοικητικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης και τους κυρίους Μπουμάκη, Στειακάκη και Πανταζή, που από τη πρώτη στιγμή έδειξαν την εμπιστοσύνη, το ενδιαφέρον αλλά και την υπομονή σε αυτά που τους ζητήθηκαν από τη δική μου πλευρά, στις άμεσες συζητήσουμε που είχαμε, καθώς και ανθρώπους της ομάδας που επικοινώνησαν άμεσα ή έμμεσα για να δηλώσουν και τη δική τους επιθυμία να αναλάβω τα ηνία της ομάδας.

ADVERTISING

Το σίγουρο είναι ότι εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, σε καθημερινή βάση, η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, μικρούς και μεγάλους, να φτιάξει μία ομάδα με το προφίλ που συνάδει στον Κρουσώνα και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, αγωνιστικές και οργανωτικές που η κοινωνία να είναι περήφανη, αγκαλιάζοντας ακόμα περισσότερο αυτή τη προσπάθεια και αυτή την ομάδα».

Ερωτηθείς για τους στόχους του ΠΑΟΚ τη νέα χρονιά, απάντησε: «ακόμα και εάν ο ΠΟΑ αγωνιστεί τελικά στη Γ Εθνική και όχι στην Α1 ΕΠΣΗ, δεν θα κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα.

Ο βασικός μας στόχος αυτή τη στιγμή είναι να φτιάξουμε τα οργανωτικά και ένα σύνολο δυναμικό, με ουσία, με παιδιά που να έχουν όρεξη και να ταιριάζουν με τη νοοτροπία της ομάδας και της κοινωνίας. Να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο, όταν είμαστε έτοιμοι και να μείνουμε εκεί».

ADVERTISING

Όσο αναφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό και σε ερώτηση για τις μεταγραφές που θα πρέπει να περιμένουμε, τόνισε: «θα εξαρτηθεί από το ποια παιδιά θα παραμείνουν, αλλά σίγουρα σε κάποιες θέσεις όπως του επιθετικού και του τερματοφύλακα, υπάρχουν δεδομένες ελλείψεις».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, συμπλήρωσε: «Οι εντυπώσεις μου είναι άρτιες, διότι πραγματικά είδα ανθρώπους με θέληση για συζήτηση πάνω στους προβληματισμούς που έχουν για την ομάδα. Όρεξη για δουλειά και ανάληψη ευθυνών για να τρέξουν ένα νέο πρότζεκτ για τον ΠΑΟΚ, βασισμένο σε ότι μπορεί να κάνει την ομάδα μία σταθερή δύναμη, με ένα δυναμικό προφίλ που να ταιριάζει στη κοινωνία του Κρουσώνα».

Τα τελευταία χρόνια, ο ΠΑΟΚ διεκδικεί το πρωτάθλημα, αποτυγχάνοντας όμως στον μεγάλο του στόχο, φέτος θα λειτουργήσετε διαφορετικά, αποβάλλοντας την πίεση του πρωταθλητισμού;

ADVERTISING

«Φέτος, ο πρώτος και κύριος μας στόχος, είναι οι γερές βάσεις ενός στέρεου οικοδομήματος».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.