Μ. Ντάγκινης: «Πρόκληση για εμένα να συνεχίσω το έργο μας από πέρυσι»

Για τους λόγους που παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία της Μινωικής και όχι μόνο μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Μπάμπης Ντάγκινης.

Για έναν ακόμα χρόνο ο έμπειρος τεχνικός θα καθοδηγήσει την… Μπάρτσα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και ο ίδιος μέσα από το 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ανέφερε ότι είναι μια πρόκληση για τον ίδιο η ανάδειξη ποδοσφαιριστών και για τον ίδιο ήταν μια εύκολη απόφαση να συνεχίσει το έργο του.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι οι στόχοι της Μινωικής δεν αλλάζουν, ωστόσο άπαντες έχουν την πεποίθηση ότι η ομάδα θα κάνει καλύτερη πορεία από την περυσινή. Τέλος αναφέρθηκε και στον κόσμο τον όποιο θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας δίπλα τους και να φεύγει ευχαριστημένος από το γήπεδο βλέποντας όμορφο ποδόσφαιρο.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα για τους λόγους που ανανέωσε τόνισε: «Οι λόγοι που με έκαναν να μείνω στην Μινωική είναι πως τα προηγούμενα χρόνια προωθήσαμε αρκετά νεαρά παιδιά και καταφέραμε να τους δώσουμε χρόνο συμμετοχής στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Ελπίζω και φέτος να κάνουμε κάτι ανάλογο. Για μένα είναι μια πρόκληση και δεν ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση να συνεχίσω το πλάνο που ξεκινήσαμε πέρυσι».

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι της Μινωικής δεν αλλάζουν ούτε φέτος. Εμείς έχουμε στόχο να στηριχθούμε στα δικά μας παιδιά που συνεχώς βελτιωνόμαστε και ευελπιστώ φέτος να είναι ακόμα καλύτερη σεζόν και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο μιας και αυτή η ομάδα αξίζει να βρίσκεται ψηλά».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Πέρυσι παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο και φέτος θέλουμε να κάνουμε το ίδιο. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου ο κόσμος να φεύγει ευχαριστημένος από ποδόσφαιρο όταν έρχεται να μας βλέπει».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.