Η αποχώρηση του Δροσοτάκη και το «ευχαριστώ»

Δεν συνεχίζει στον Ηρόδοτο, ο Βαγγέλης Δροσοτάκης, καθώς όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, αποχώρησε από την ομάδα, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του.

Ο πρώην -πλέον- φροντιστής του Ηροδότου, με γραπτή του δήλωση, ευχαρίστησε αρχικά τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Παπαδημητρίου, τους προπονητές κ.κ. Κουρμπανά, Τάτση και Βούζα, αλλά και τους ποδοσφαιριστές.

Στη δήλωσή του, αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Παπαδημητρίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, να αναλάβω πέρυσι τον κομβικό ρόλο αυτό του φροντιστή στην αγαπημένη μου ομάδα, επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους κ.κ. Κουρμπανά, Τάτση και πάνω απ’ όλα τον κ. Βούζα για τη συνεργασία που είχαμε, αλλά πάνω απ’ όλους θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, γιατί περάσαμε πολλές συγκινήσεις και χαρές.

ADVERTISING

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που διατήρησαν την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ποιος είμαι και πόσο αγαπάω αυτήν την ομάδα. Δυστυχώς, αυτή την χρονιά, δεν θα μπορέσω να συνεχίσω, αλλά θέλω να ξέρουν όλα τα παιδιά που μένουν στην ομάδα, ότι θα βρίσκομαι σε κάθε παιχνίδι στην εξέδρα, μαζί τους για να τους στηρίζω.

Εύχομαι κάθε επιτυχία με τη φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.