Συνεχίζεται το 4ήμερο Φεστιβάλ Μπιτς Βόλεϊ στο Karteros Beach Sports Center! (pics)

Με την ηλικιακή κατηγορία κάτω των 17 ετών σε Κορίτσια και Αγόρια συνεχίζεται, για 2 η ημέρα, η μεγάλη γιορτή του 4ήμερου Φεστιβάλ Μπιτς Βόλεϊ, στο Karteros Beach Sports Center, που θα διαρκέσει έως και μεθαύριο Κυριακή 3 Ιουλίου.

Οι Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό, που δημιουργήθηκαν για να φιλοξενούν όλα τα αθλήματα άμμου, άνοιξαν τιςπύλες τους και στο Beach Volley, έπειτα από την εξαιρετικά επιτυχημένηδιοργάνωση των 4 Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Beach Handball (Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων).

Άλλωστε, θα είναι και το «σπίτι» των Εθνικών μας Ομάδων, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας (ΕΟΠΕ), Γιώργο Καραμπέτσο.

ADVERTISING

Και σήμερα το πρωί, όπως και χτες Πέμπτη με τη διεξαγωγή της ηλικιακής κατηγορίας κάτω των 19 ετών, τα γήπεδα γέμισαν με νεαρά κορίτσια και αγόρια για το τουρνουά που συνδιοργανώνουν, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, η ΕΟΠΕ, το ΕΑΚΗ και η Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», με την οργανωτική υποστήριξη του ΑΠΣ Πήγασος.

Στην κατηγορία Κ17, που θα ολοκληρωθεί το βράδυ, εκκίνησαν οι εξής

14 ομάδες Κοριτσιών:
 Πρινιωτάκη – Πιτσούλη
 Ζάλλι – Βεργετάκη
 Χατζηορφανού – Σταυρουλάκη
 Κοκοσάκη – Κοκοσάκη
 Αντιφυλιώτη – Μιχελινάκη
 Αραμπατζή – Μαρκάκη
 Ματαλλιωτάκη – Καλουτσάκη
 Μπελενιώτη – Βυνιχάκη
 Γαλανάκη – Μαυράκη
 Ζαφειροπούλου – Κασαπάκη

ADVERTISING

 Χανιωτάκη – Μουτσάκη
 Καρούζου – Παπαδάκη
 Σκαρβέλη – Πλουσή
 Κορουρκουνάκη – Βασιλάκη

αλλά και άλλες 18 ομάδες Κοριτσιών (Amatuer):
 Ραπτάκη – Λυράκη
 Κοσμαδάκη – Σωπασή
 Πιτσικάκη – Νικολάου
 Προύφα – Τζώρτα
 Χαρζικάκου – Ζουλάκη
 Κάβαλου – Παπαδημητρίου
 Στρατάκη – Κανδεμελή
 Σταματέλου – Λαουτσάι
 Μπορμπουδάκη – Βεργάκη
 Τσούκα – Καραμιχάλη
 Βογιατζή – Ζέφι
 Κυριακάκη – Δροσοπούλου
 Βυνικάκη – Μπούγια
 Βιδάκη – Νικητάκη
 Φραγκιουδάκη – Νικολουδάκη
 Γιαμαλή – Γιαμαλή
 Αλιτσάνι – Αλιλάι
 Πασσαδάκη – Μαυροπούλου

Οι 8 ομάδες Αγοριών Κ17 είναι:
 Βουτσάς – Μαραμένος
 Γκούφας – Λουλάκης
 Γαλιάκης – Γαλιάκης
 Τσαμανδούρας – Λαγός
 Λουλακάκης – Παπαδομανωλάκης
 Λεκάκης – Μανιαδάκης
 Δασκαλάκης – Σφακιανάκης
 Τζιράκης – Δραμινός

ADVERTISING

Αύριο και μεθαύριο, Σάββατο και Κυριακή, θα διεξαχθούν οι κατηγορίες Γυναικών (26 ομάδες), Ανδρών (23 ομάδες), Amateur Γυναικών (17 ομάδες), Amateur Ανδρών (21 ομάδες) και τα Μίνι 3Χ3 (με δεκάδες παιδάκια).

Μεταξύ των συμμετεχόντων, μάλιστα, υπάρχουν και διεθνείς αθλητές μας, όπως οι Μενέλαος Κοκκινάκης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Γιώργος Μονιάκης, Θανάσης Μαρούλης κλπ.

Τα τουρνουά διεξάγονται σε 5 διαμορφωμένα γήπεδα του Karteros Beach Sports Center από νωρίς το πρωί έως την ολοκλήρωση κάθε κατηγορίας το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για τους θεατές και σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες προσφέρονται από τους διοργανωτές οι εμφανίσεις των αγώνων τους και πολλά αξεσουάρ.
Για τους νικητές έχουν προβλεφθεί έπαθλα και χρηματική επιβράβευση (για τις μικρές ηλικίες, δώρα που προσφέρει ο Κωτσόβολος).

ADVERTISING

Να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα, από το συμβολικό παράβολο συμμετοχής κάθε ομάδας, θα διατεθούν στο «ΘΕΜΑ 117Α Λέσχες Lions Νοτίου Ελλάδος» για την αγορά ενός θερμικού κυκλοποιητή για παιδιά με καρκίνο.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.