Γ. Στειακάκης: «Επιθυμώ την μεταβίβαση των μετοχών στον Γιώργο Βρέντζο»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό εξέφρασε την στήριξη του στον Γιώργο Βρέντζο ώστε να αναλάβει την ομάδα.

Παράλληλα ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη θα συγκαλέσει άμεσα Δ.Σ. προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση, ενώ τόνισε ότι η στάση του Μάγκετ Σάμι είναι καταστροφική.

Αναλυτικά η ανάρτηση  του: Σχετικά με το διοικητικό πρόβλημα στην ΠΑΕ Εργοτέλης έχω να επισημάνω τα εξής:

ADVERTISING

1. Ενόψει της κατάστασης θα συγκληθεί άμεσα το ΔΣ του ερασιτέχνη ΕΡΓΟΤΕΛΗ για να εκτιμήσει την κατάσταση.

2. Ο θεσμικός του ρόλος τού επιβάλλει να πάρει πρωτοβουλίες διαμεσολάβησης, συνεννόησης ή και πίεσης ώστε να βρεθεί λύση, όμως μην ξεχνάμε ότι η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι ανώνυμη εταιρία με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

3. Και εγώ προσωπικά επιθυμώ την μεταβίβαση των μετοχών στον Γιώργο Βρέντζο ώστε να υπάρξει συνέχεια και προοπτική στην ΠΑΕ.

ADVERTISING

4. Η διαφαινόμενη καταστροφική στάση του Μάγκετ Σάμι, όσο κι αν ήταν πιθανή λόγω χαρακτήρα και συνθηκών, δεν μπορούσε να αποτραπεί με προληπτικό «πόλεμο».

5. Σε κάθε περίπτωση οι ευθύνη της κυβέρνησης για τα δεινά της SL2 είναι ακέραιη και δεν πλήττει μόνο τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Τεράστιες ευθύνες.

6. Εν παση περιπτώσει θα κάνουμε αυτό που μπορούμε, χωρίς καταληκτική προθεσμία, γιατί η αφοσίωση δεν έχει τέλος.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.