Προσωρινή αναστολή της μεταγραφικής περιόδου στα ερασιτεχνική σωματεία!

Με ανακοίνωση της η ΕΠΣΗ γνωστοποίησε την αναστολή της έναρξης της θερινής μεταγραφικής περιόδου για τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Η Εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ μετά από συνεδρίαση που έγινε πήρε την απόφαση ότι από την 1η Ιουλίου 2022 έως και την ολοκλήρωση (από την ΕΕ/ΕΠΟ) της διαδικασίας καθορισμού του ύψους (κόστους) των παραβόλων για τις κινήσεις/μεταβολών των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών των ερασιτεχνικών σωματείων, αναφορικά με την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, αναστέλλεται η έναρξη της θερινής μετεγγραφικής περιόδου για τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες δεν μπορούν από σήμερα να κάνουν μεταγραφή μιας και στην ΕΠΟ δεν έχουν πάρει ακόμα απόφαση ποιο θα είναι το κόστος των παραβόλων σε κάθε μεταγραφή.

ADVERTISING

Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες και να… ξεκλειδώσει τα σωματεία ώστε να αρχίσουν τις μεταγραφές τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  «Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, κατά την υπ’ αριθ. 27/29.06.2022 συνεδρίασή της, αναβάλλει τη λήψη απόφασης για τον πίνακα παραβόλων μεταβολών ποδοσφαιριστών για τα ερασιτεχνικά σωματεία για την επόμενη συνεδρίαση της ΕΕ και αποφασίζει ότι από την 1η Ιουλίου 2022 έως και την ολοκλήρωση (από την ΕΕ/ΕΠΟ) της διαδικασίας καθορισμού του ύψους (κόστους) των παραβόλων για τις κινήσεις/μεταβολών των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών των ερασιτεχνικών σωματείων, αναφορικά με την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, αναστέλλεται η έναρξη της θερινής μετεγγραφικής περιόδου για τα ερασιτεχνικά σωματεία και συνεπακόλουθα η διαδικασία υποβολής σχετικών αιτημάτων κάθε είδους από τα σωματεία προς τις ΕΠΣ και κατ’ επέκταση προς την ΕΠΟ».

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.