Η ενημέρωση του Ανθεστίωνα για τη Γ.Σ.

Τι αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι».

Η Γενική Συνέλευση του Ανθεστίωνα ήταν απόλυτα επιτυχημένη, καθώς παρευρέθηκε αρκετός κόσμος, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές και μέλη που εκλέχθηκαν, συνεδρίασαν άμεσα, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει νέα συνάντηση, ώστε το Δ.Σ. να συγκροτηθεί σε σώμα. Η σχετική ενημέρωση της ομάδας του Θραψανού:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Θραψανού «Ανθεστίων» ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα η Γενική Συνέλευση του σωματείου, σύμφωνα με όσα ορίζονται από το καταστατικό και τις διαδικασίες. Στην πλατεία Θραψανού βρέθηκαν αρκετά μέλη και φίλοι της ομάδας, συμμετέχοντας στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 

ADVERTISING

Τα εκλεγέντα μέλη συνεδρίασαν άμεσα για πρώτη φορά και αποφάσισαν την διεύρυνση αριθμητικά του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς θα προστεθούν επιπλέον μέλη. Η τελική μορφή του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διετία 2022-2024 θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας, μαζί με τη συγκρότηση σε σώμα, τους ρόλους και τις αρμοδιότητες όλων των μελών.  Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στη διαδικασία, που σηματοδοτεί την επόμενη μέρα για το σωματείο μας!».

Μεγάλη συμμετοχή στη Γ.Σ. του Ανθεστίωνα-Σύντομα οι εξελίξεις

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.