Αιχμηρή τοποθέτηση Τσιριμπή: «Εμείς αποδείξαμε ότι πληρώνουμε, εσείς αποδείξτε πόσο αγαπάτε τον Ηρόδοτο»

Αιχμηρή δήλωση-τοποθέτηση με πολλούς αποδέκτες, αλλά κυρίως πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ, οι οποίοι ζητούν την κατάπτωση της εγγυητικής της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού για χρέη από το… μακρινό 2004, έκανε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, ο Παναγιώτης Τσιριμπής.

Το στέλεχος της ΠΑΕ Ηρόδοτος, με δήλωσή του, ξεκαθαρίζει πως δεν θα πληρώσουν χρέη 20 ετών και καλεί τους πρώην ποδοσφαιριστές του συλλόγου, να αποδείξουν πόσο αγαπούν τον Ηρόδοτο.

Όπως υποστηρίζει ο Παναγιώτης Τσιριμπής, ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονταν πριν από 18 περίπου χρόνια στην ΠΑΕ Ηρόδοτος, ζητούν την κατάπτωση της εγγυητικής της ΠΑΕ, κάτι το οποίο έχει προκαλέσει ανησυχία στη ΠΑΕ αλλά και προβληματισμό…

ADVERTISING

Στη δήλωσή του, τονίζει: «Εμείς έχουμε όλη τη καλή διάθεση να φτάσουμε τον Ηρόδοτο ψηλά, αλλά καλούμαστε να πληρώσουμε χρέη 20 ετών, κάτι το οποίο προφανώς και δεν θα κάνουμε. Ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί και των πράξεών του. Εμείς αποδείξαμε ότι πληρώνουμε, εσείς αποδείξτε πόσο αγαπάτε τον Ηρόδοτο…».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.