«Φρένο» στην μεταγραφολογία από τον Πόρο

Εξέδωσε σχετική ανακοίνωση…

Ο Πόρος έκανε γνωστό ότι πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών ακούγονται αυτό το διάστημα, ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι, ωστόσο οι «κυανόλευκοι» δε μπαίνουν στη διαδικασία διάψευσης ή επιβεβαίωσης. Η σχετική ενημέρωση:

«Ο Α.Ο. Πόρου θέλει να ενημερώσει επίσημα τους φίλους της ομάδας μας ότι προχωράει με γοργούς ρυθμούς ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο βάσει των εισηγήσεων του προπονητή μας Γιάννη Χατζησεβαστού ο οποίος έχει καθημερινά επαφές με τους ανθρώπους της διοίκησης, τρέχοντας από κοινού όλα τα ζητήματα. Η ονοματολογία καλά κρατεί πόσω μάλλον όταν σε λίγες ώρες μπαίνουμε και επίσημα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

ADVERTISING

Πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών θ’ ακουστούν, θα γραφτούν, θα συζητηθούν, θα προταθούν, θ’ ανακυκλωθούν, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι όλα αυτά τα ονόματα ενδιαφέρουν η απασχολούν τον Πόρο. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να επιβεβαιώνουμε η να διαψεύδουμε τα ονόματα των παικτών που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι για οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρχει θα συνεχίσετε να ενημερώνεστε έγκυρα και έγκαιρα, από τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας μας Α.Ο. Πόρος 2012».

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.