Ο Αθλητικός Σύλλογος Ευγένιος Γκέραντ ευχαριστεί όσους τον βοήθησαν!

Στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ θα πάρει μέρος τη νέα χρονιά ο Αθλητικός Σύλλογος «Ευγένιος Γκέραντ»!

Με ανακοίνωση του, το σωματείο, το οποίος μετράει έξι χρόνια ζωής, ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν τους ανθρώπους της ομάδας, ώστε να ξεκινήσει αυτό το όμορφο «ταξίδι» στα τοπικά πρωταθλήματα.

Στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ ο Αθλητικός Σύλλογος Ευγένιος Γκέραρντ!

ADVERTISING

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Για να μπορέσει αυτή η ιδέα μας, σαν οικογένεια να γίνει πράξη, βοήθησαν και μας στήριξαν αρκετοί άνθρωποι ώστε να ξεκινήσουμε αυτό το όμορφο «ταξίδι». Από την πρώτη στιγμή συγγενείς και φίλοι αγκάλιασαν το εγχείρημα μας και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε!

Ευχαριστούμε σαν οικογένεια τα ιδρυτικά μέλη: Ειρήνη Τραβαγιάκη Γ., Ειρήνη Τραβαγιάκη Ε., Εμμανουήλ Μαρκάκη, Γεώργιο Τραβαγιάκη, Σοφία Συντυχάκη, Δημήτριο Τραβαγιάκη, Αναστάσιο Ξυλούρη, Άγγελο Αναγνώστου, Αλέξανδρο Αναγνώστου, Εμμανουήλ Γαλανάκη, Σοφία Σεληθωμά, Αικατερίνη Συντυχάκη, Ευαγγελία Συντυχάκη, Γεώργιο Κωνσταντινίδη, Εμμανουήλ Σεγρεδάκη.

ADVERTISING

Επίσης ευχαριστούμε τον δικηγόρο κύριο Νικόλαο Σκουλά και τον οικονομικό σύμβουλο κύριο Αναστάσιο Ξυλούρη οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα στη δημιουργία του σωματείου μας, όπως και τους κυρίους Ιωάννη Ράλλη και Χαράλαμπο Σκουραδάκη οι οποίοι με την πολύτιμη βοήθεια τους, καταφέραμε την ένταξη μας στα μητρώα αθλητικών σωματείων της Γ.Γ.Α.

Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το μέλλον και θα προχωράμε σταθερά βήμα βήμα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.