«Κλείνει» μέχρι το τέλος της βδομάδας του προπονητή στη Δαμάστα

Μετά την ανάδειξη του Δ.Σ. και τη παραμονή του Γιώργου Πολυχρονάκη στα διοικητικά ηνία της ομάδας, έχουν σηκώσει… μανίκια στην Δαμάστα.

Συγκεκριμένα, μετά την αποχώρηση του Φάνη Χαλκιαδάκη από τη τεχνική ηγεσία της ομάδας, στην Δαμάστα είναι κοντά στην πρόσληψη νέου προπονητή, με το θέμα να ξεκαθαρίζει στο τέλος της βδομάδας.

Με την έλευση του νέου τεχνικού θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ για την ανανέωση της συνεργασίας τους, ενώ θα μπει και σε σειρά το μεταγραφικό πλάνο.

ADVERTISING

Παράλληλα, στην Δαμάστα επιθυμούν να δώσουν ευκαιρίες σε παιδιά της ακαδημίας Candia – Δαμάστα και για αυτό το λόγο ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Καταρτζόγλου αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε Δαμάστα και την ακαδημία για να στελεχωθεί η πρώτη ομάδα με νέα παιδιά.

Επίσης, τρέχουν ζητήματα και για το γήπεδο, όπου το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσουν εργασίες για την αλλαγή του χλοοτάπητα και γενικές αναβαθμίσεις στο γήπεδο.

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.