ΠΣΑΤ και Εθνική Αστέγων βάζουν γκολ στη φτώχεια!

«Γκολ στη φτώχεια» βάζουν την Τετάρτη (29/6), ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) και η «Σχεδία».

Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΣΑΤ αντιμετωπίζει την εθνική ομάδα Αστέγων, στις 20:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Ρουφ «Δημήτρης Γιαννακόπουλος», έδρα του ΠΑΟ Ρουφ, σε αναμέτρηση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ο ΠΣΑΤ καλεί τα μέλη του να στηρίξουν επικοινωνιακά τη σημαντική αυτή κοινωνική δράση των δυο φορέων.

ADVERTISING

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ποδοσφαιρική ομάδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) δίνει αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την εθνική ομάδα Αστέγων, την Τετάρτη (29/6 καιώρα 20:00), στο Δημοτικό Γήπεδο Ρουφ «Δημήτρης Γιαννακόπουλος», έδρα του ΠΑΟ Ρουφ.

Ο ΠΣΑΤ καλεί τα μέλη του να στηρίξουν επικοινωνιακά τη σημαντική αυτή κοινωνική δράση των δυο φορέων. Επίσης προσκαλεί τους φιλάθλους να παραβρεθούν στην αναμέτρηση για να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα πως ο αθλητισμός γίνεται όχημα συμπερίληψης και να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας, βάζοντας «γκολ στη φτώχεια».

Η ομάδα του ΠΣΑΤ απαρτίζεται από μέλη του Συνδέσμου μας με τη συμμετοχή, όμως και γνωστών παλαίμαχων ποδοσφαιριστών των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

ADVERTISING

Χορηγός της ποδοσφαιρικής μας ομάδας είναι η winmasters, η οποία είναι και Μεγάλος Χορηγός του ΠΣΑΤ.

Η εθνική ποδοσφαιρική ομάδα αστέγων είναι μια κοινωνική πρωτοβουλία, με τον τίτλο «Γκολ στη Φτώχεια», που αξιοποιεί το άθλημα του ποδοσφαίρου για την ενεργοποίηση και κοινωνική (επαν)ένταξη συμπολιτών μας που βιώνουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό στις πιο ακραίες τους μορφές.

Στόχος της είναι η υποστήριξη ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας, όπως και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση και, εν τέλει, η κινητοποίηση των πολιτών ενάντια σε κάθε μορφή κοινωνικού αποκλεισμού.

ADVERTISING

Άνθρωποι όλων των ηλικιών και των δύο φύλων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, άστεγοι, τα άτομα που ήταν εξαρτημένα από ψυχοτρόπες ουσίες και οι πρόσφυγες είναι οι τρεις κατηγορίες που βρίσκονται στο επίκεντρο της πρωτοβουλίας».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.