Μοχός: Μετράνε αντίστροφα για το σπουδαίο έργο…

Ένα… όνειρο χρόνων φαίνεται ότι παίρνει σάρκα και οστά στον Μοχό με την διοίκηση της ομάδας να πετυχαίνει κάτι σπουδαίο. 

Πιο συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης βρέθηκαν στο γήπεδο του Μοχού οι, αντιπεριφερειάρχες, Νίκος Συριγωνάκης, Ζαχάρης Δοξαστάκης ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος και οι Αντιδήμαρχοι Καλαϊτζάκης Μανώλης, Αναστασάκης Κώστας και Ανυφαντάκης Μανώλης.

Παράλληλα στις εγκαταστάσεις του Μοχού βρέθηκε η προϊστάμενη του τμήματος συγκοινωνιακών έργων της Περιφέρειας Κρήτης, Χαρά Τριαματάκη και ο μηχανικός της περιφέρειας Μανουσάκης Σταύρος.

ADVERTISING

Άπαντες εξέτασαν το γήπεδο με την παρουσία της διοίκησης του Μοχού και δεσμεύτηκαν ότι μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες θα ξεκινήσουν τα έργα για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα.

Αναμφίβολα είναι μια σπουδαία δικαίωση τόσο για τον Στέλιο Λαδουκάκη, όσο και για το υπόλοιπο Δ.Σ. αφού είναι ένα έργο το οποίο είχαν βάλει στόχο εδώ και αρκετό καιρό στην ομάδα.

ADVERTISING

Μάλιστα αμέσως μετά τον έλεγχο στο γήπεδο, η διοίκηση του Μοχού παρέθεσε στους παραπάνω τραπέζι στην πλατεία του χωριού.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.