Μ. Πυροβολάκης: «Τέτοια τουρνουά υψηλού επιπέδου μπορούν να φανούν χρήσιμα στα παιδιά»

Τον δικό του απολογισμό μετά το τέλος του «International Balkan Cup» έκανε ο υπεύθυνος της ακαδημίας και επικεφαλής της αποστολής στη Θεσσαλονίκη, Μιχάλης Πυροβολάκης.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τον Στέλιο Ζιώγα και τους συνεργάτες του για την άψογη διεξαγωγή του «International Balkan Cup», ενώ τόνισε ότι τέτοια τουρνουά είναι χρήσιμα για τα παιδιά και τους δίνει ερεθίσματα και έξτρα κίνητρο για το κάτι παραπάνω.

Συγκεκριμένα ανέφερε«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Στέλιο Ζιώγα και τους συνεργάτες του για την άψογη διεξαγωγή του «International Balkan Cup» και την ευκαιρία που έδωσαν στους αθλητές και προπονητές μας να αποκομίσουν αξέχαστες εμπειρίες που είμαι σίγουρος πως θα τους συνοδεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ADVERTISING

Τέτοια τουρνουά υψηλού επιπέδου, σε όλους τους τομείς, μπορούν να φανούν χρήσιμα στα παιδιά και να τους δώσουν ερεθίσματα και έξτρα κίνητρο για να προσπαθήσουν παραπάνω στη καθημερινότητα τους έτσι ώστε να καταφέρουν να κάνουν τις φιλοδοξίες και τα όνειρά τους πραγματικότητα».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.